Nuori Kulttuuri Sounds 2018 aluetapahtuma Porvoossa

Nuori Kulttuuri Sounds 2018 Itäisen Uudenmaan aluetapahtuma Porvoossa 7.4.2018

Porvoo - Loviisa - Sipoo - Pukkila - Askola - Lapinjärvi - Myrskylä

Nuori kulttuuri SOUNDS 2018 -aluetapahtuma nähdään tänä vuonna Porvoossa 7. huhtikuuta Vanhassa 123:ssa (Vanha elokuvateatteri WSOY-talossa). Luvassa on tapahtuma, joka tunnetusti tarjoaa nuorille musiikin harrastajille mahdollisuuden esiintyä, tavata samanhenkisiä nuoria, jakaa kokemuksia sekä saada ideoita ja vinkkejä miten jatkaa harrastustaan.

Aluetapahtuma toivottaa tervetulleiksi esiintymään kaikki musiikin harrastajat Porvoosta, Loviisasta, Sipoosta, Askolasta, Lapinjärveltä, Myrskylästä ja Pukkilasta.

Ilmoittautuminen aluetapahtumaan on alkanut, ja vielä pääset esiintymään jos haluat!  Muutama paikka vapaana katselmukseen
> tiedustelut Pentti Kinosmaa, Nuorisotyöntekijä, 040 142 9969, pentti.kinosmaa@porvoo.fi 

Tänä vuonna teemana on oma ääni sillä kaikesta musiikista kuuluu tekijänsä ääni. Millainen on sinun äänesi ja miten sinä haluat oman äänesi kuuluviin?

Tapahtuma kutsuu eri tyylilajien edustajat mukaan: klassisesta kansanmusiikkiin, punkista danceen ja kaikkea näiden väliltä sekä ulkopuolelta. Esityksen kesto on enintään 10 minuuttia eli vaikka kolme biisiä ehtii vetämään. Esityksistä käydään raadin kanssa keskustelupalaute, jossa raati purkaa esiintymiskokemusta sekä yhdessä bändien kanssa ideoi tulevaisuuden mahdollisuuksia ja kehittämispisteitä.

Esiintyvät ryhmät jaetaan kahteen ikäsarjaan: vuosina 2003–2008 syntyneet eli 10–15-vuotiaat ja vuosina 1998–2002 syntyneet eli 16–20-vuotiaat. Vaatimuksena on ryhmä, jossa tulee olla vähintään kolme osallistujaa.

Aluetapahtuman raati lähettää alueeltaan edustajat SOUNDS – valtakunnalliseen tapahtumaan Mikkeliin 25.–27.5.2018.

LAVALLA: 

Electric Roots
Tanssiorkesteri Stubb
Viis`aat
Sounds of Kvaba
Voice Crack
Luceat lux Vestra
Saatana saapuu Söderkullaan
Jcent
Ten Minute Wonder

RAADISSA: 

* Maija Ruuskanen

* Pepe Johansson

* Ilona Wiksten 

* Magnus Strandvik

* Sanna Karjalainen

* Sami Hult

Lisätietoja:

- Pentti Kinosmaa, Nuorisotyöntekijä, 040 142 9969, pentti.kinosmaa@porvoo.fi

- Tove Karlsson, kulttuurikoordinaattori, 040 526 6640, tove.karlsson@porvoo.fi               

Tutustu SOUNDS 2018 sääntöihin

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla. Nuori Kulttuuri on kulttuurisen nuorisotyön muoto, jolla voidaan rohkaista, kannustaa ja innostaa nuoria kulttuurisiin harrastuksiin asuinpaikasta, koulutuksesta, etnisestä, kielellisestä tai sosioekonomisesta taustasta riippumatta.

Nuori Kulttuuri -toimintaan osallistuu vuosittain tuhansia nuoria, nuorisotyön ja taiteen ammattilaisia, nuorten vanhempia sekä oppilaitosten edustajia. Toimintaa hallinnoi Suomen Nuorisoseurat ja rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö, sekä aluetapahtumia järjestävät kunnat. Aluetapahtumien koordinoinnissa yhteistyötä tekevät Aluehallintovirastot ja Nuori Kulttuuri -toimisto.