Sujuva Suuklinikka

Tervetuloa Sujuva Suu-klinikalle, Näsin hammashoitolaan 


Sujuva Suu-klinikalla tavoitteenamme on, että saat suun ja hampaiston tutkimuksen sekä tarvittavan hoidon mahdollisuuksien mukaan saman vastaanottokäynnin aikana.


Palvelu edellyttää, että Sinulla on mahdollisuus vastaanottaa tekstiviestejä matkapuhelimeesi.


Sujuva Suu-klinikalle saat tunnin aikaikkunan perinteisen tarkan ajan sijaan.

Kun tilaat ajan Sujuvaan Suu-klinikkaan:

  1. Saat ajanvarauksesta tekstiviestivahvistuksen heti, kun varaus on tehty. Hoitosi aloitetaan ilmoitetun aikaikkunan sisällä eikä hoitoajan pituutta ole ennalta määritelty, vaan se riippuu hoidon tarpeesta. Kyseessä on ns. Kerralla enemmän malli.
  2. Saat muistutuksen ajanvarauksestasi vuorokautta ennen ajanvarausta.
  3. Saat tarkan tiedon hoidon aloitusajankohdasta tekstiviestillä 30 minuuttia ennen hoidon alkua. Voit odottaa viimeistä tekstiviestiä ennen saapumista vastaanotolle, tällöin odotusaikasi on mahdollisimman lyhyt.
  4. Ilmoittaudu saapuneeksi odotushuoneessamme olevaan itseilmoittautumislaitteeseen. (viivakoodillinen henkilökortti/kela- kortti/ajokortti).
  5. Varaa tarpeeksi aikaa hoidolle.


Sujuvan Suu-klinikan hoitomaksut ovat asiakasmaksuasetuksen mukaiset, käyntimaksun lisäksi perimme maksun tehdyistä toimenpiteistä. Mikäli olet estynyt saapumasta varatulle ajalle, peruthan ajan mieluiten jo edellisenä päivänä. Ajan voi kuitenkin perua keskitetyn ajanvarauksen automaattiin ympäri vuorokauden, puh.nro 019 520 4330.


Peruuttamattomasta ajasta perimme maksun, joka on tällä hetkellä 50,80€.  Asiakasmaksut