Hoppa till innehåll

Vessö Rogaining – Tour de Roga 20.7

  • 20.07.2024
  • 10:00 - 20:00
  • Vessölandet
Köp biljetter i förväg

20.7 Borgås idylliska skärgårdslandsbygd

Den andra deltävlingen av Tour de Roga går på Vessölandet i Borgå. Vessö bjuder på en mångsidigt unikt och varierande terräng och är värd att uppleva.
Klasser: 3 timmar till fots, 5 timmar till fots, 5 timmar med cykel, 5 timmar med eldriven cykel, 8 timmar till fots.

Länk till tidigare rogaining tävling på Vessö:  Rannikko-Rogaining järjestettiin vuonna 2022 saaren pohjoisosasta. På grund av stor mängd feedback och förfrågan bestämde vi oss för att gå tillbaka och arrangera ett nytt evenemang på denna pärla. I år omges tävlingscentret av de mest spännande, -vackra och -märkliga terrängplatserna, det vill säga tävlingscentret ligger i södra delen av Vessö. År 2022 hann endast de längsta tävlingsklasserna besöka det sydliga området, så nu är rätta tillfället för alla att uppleva detta unika område.

Samla runt dig ett gäng på 2-6 personer och kom med på ett rogaining äventyr. Man kan även deltaga solo. Märk att det finns även en klass för e-bikes (eldrivna cyklar), samt en skild klass för hundar (hunddriven 😉 ).

Terrängen är mycket varierande: underbara sanddyner, hisnande strandklippor, snabblöpt tallmo, ett bra nätverk av vägar och stigar, några svårare kuperade områden och allt däremellan:).
Banorna är perfekta för nybörjare såväl som erfarna Rogaining-rävar.
Välkomna!

Andra liknande evenemang