Gå till innehåll

Vårberga skola verkar i en nybyggd fastighet med en del traditionella och en del öppna lärmiljöer. I det nya skolhuset samexisterar vi med Kevätkummun koulu, förskolan, ungdomstjänsterna, närbiblioteket samt idrottstjänsterna.

Vi har en god anda i huset överlag och samarbetet med alla andra aktörer fungerar bra. Gemensamma projekt och vi-anda skapar en trivsam och uppmuntrande miljö. Både barn och unga deltar i att skapa en välmående gemenskap- Vi växer, lär och trivs. Tillsammans

Våra mål

Vi har ett kollegium som tänker till och vill utveckla sin och skolans verksamhet. Vi strävar efter en öppen pedagogisk dialog inom kollegiet där vi kan bolla vad som helst. Vår tanke är att vi skall kunna tackla våra utmaningar som ett team och då behövs vi allihop.

Vi strävar till att utveckla kunnandet i teknik och IT. Vi har stark profilering inom internationella besök och projekt. Vi erbjuder mångsidig undervisning i konst-och färdighetsämnen och vi stöder starkt språkförstärkandet i vårt arbete med eleverna. Ekologiska frågor står oss också nära.

Epost: förnamn.efternamn@porvoo.fi

  • Rektor Jaana Viljakainen 040 48 91 957
  • Åk 1-2 040 48 99 844
  • Åk 3-6 040 58 72 945

Vardag i skolan