Hoppa till innehåll

Jag stöder ett klimatsmart Borgå

Borgå stad delar årligen ut utmärkelsen Jag stöder ett klimatsmart Borgå. Utmärkelsen kan tilldelas ett lokalt företag, en lokal sammanslutning eller en lokal organisation för sin insats för miljön eller klimatet.

Mottagaren av utmärkelsen för 2023:

Mottagaren av utmärkelsen för 2023

Utmärkelsen Jag stöder ett klimatsmart Borgå 2023 tilldelades Ecoskin Porvoo Oy, som är en föregångare och vägvisare vad beträffar tjänster inom den naturvänliga skönhetsbranschen.

Vi har en brinner för naturenlig hudvård! Vi anpassar vården enligt våra kunders behov och önskemål, utan att glömma miljöns välfärd.
– Johanna Karvonen, Ecoskin Porvoo Oy

Ecoskin Porvoo har med sitt målmedvetna arbete inom skönhetsbranschen skapat ett koncept som respekterar både miljön och kundernas hälsa. Ecoskin satsar på både kundernas och miljöns holistiska välmående i sina anskaffningar av produkter, material och möbler. Miljövänliga tillvägagångssätt syns i skönhetssalongen, affärens utbud av naturkosmetik, företagets lokaler samt i textilernas kvalitet och skötsel.

Utmärkelsens mottagare väljs av en jury

Till utmärkelsens mottagare överlämnas ett diplom för insatser för miljön och klimatet. Därutöver gör staden en videofilm om utmärkelsens mottagare och dess verksamhet. Pristagaren kan också utnyttja filmen i sin egen marknadsföring.