Hoppa till innehåll

Hobbyutbudet i Peipon koulu

På sidorna hittar du det avgiftsfria klubbutbudet som hör till Borgåmodellen för hobbyverksamhet i Peipon koulu.

Borgåmodellen för hobbyverksamhet är en del av projektet Finlandsmodellen för hobbyverksamhet. Hobbyverksamheten ordnas utgående från barns och ungas önskemål under hela läsåret. Hobbyklubbarna ordnas huvudsakligen före eller efter skoldagen i skolans lokaler eller i undantagsfall i lokaler i närheten av skolan. Klubbarna är avgiftsfria för barnen.

Dessutom ordnar skolan också kortare klubbar som finansieras av Utbildningsstyrelsen. Om dessa informerar skolan själv.

I skolornas hobbyverksamhet följs de hygien- och munskyddsrekommendationer som staden gett till skolorna. Hobbyklubbarna ordnas inte under skolornas lovtider eller på helgdagar.

Jongleeraus, åk 4-6

Tid: måndagar 5.9-10.10 kl. 15.15-16.15/16.30 (åk 4-6) och kl. 13.30-15.00 (åk 1-3)
Plats: Peipon koulu
Instruktör: Sanna Tennberg, sanna.tennberg@gmail.com
Pris: gratis

Jongleerauskerhossa harjoittelemme erilaisilla jongleerausvälineillä. Et tarvitse aikaisempaa osaamista, aloitamme alkeista. Opettele jongleeraus keiloilla tai renkailla tai haasta itsesi diabolon kanssa.

Jongleerauksen opettelu tekee hyvää aivoille! Opettajana sirkus-ja nuoriso-ja vapaa-ajan ohjaaja Sanna Tennberg

Katutaide, åk 3-6

Tid: tisdagar 6.9-11.10 kl. 15.30-16.30 och tisdagar 25.10-13.12 kl. 15.30-16.30 (GRUPP 2)
Plats: Peipon koulu
Instruktör: Funk On Ry/ Aarni Somerharju, Funkon@outlook.com
Pris: gratis

Työpajassa pääset tutustumaan graffitikulttuuriin, sekä opettelemaan piirtämään ja maalaamaan graffiteja. Työpajoissa piirretään paljon, sekä tehdään muun muassa omia kangaskasseja, tauluja tai muita vastaavia taideteoksia, itselle kotiin mukaan. Tervetuloa työpajaan!

Työpajoissa suositellaan varaamaan vaatteet, joiden likaantuminen tusseista/maaleista ei haittaa. Työpajat ovat pääosin koululla sisätiloissa, mutta muutamina päivinä maalaus tapahtuu ulkona.

Funk On ry on pitkäaikainen nuoriso- ja kulttuuriyhdistys, joka järjestää erilaisia taide- ja musiikkityöpajoja. Funk On järjestää nyt graffitityöpajoja, jotka ovat 6 viikkoa, aina kerran viikossa.

Pihapelit ja leikit, åk 1-6

Tid: torsdagar 8.9.-13.10. kl. 15.15.-16.15
Plats: Peipon koulun liikuntasali ja ulkotila
Instruktör: Siiri Rouvila, siirirouvila@gmail.com
Pris: gratis

Kerhossa harjoitellaan erilaisia pelejä ja leikkejä, joita on mahdollista toteuttaa ulkona. Lapset saavat vaikuttaa kerhotuntien sisältöön ehdottaen ja toivoen heille mieleistä liikuntaa pelein ja leikein. Mukaan tarvitset iloista mieltä ja säähän sopivat vaatteet. Tervetuloa mukaan!

Liikuntakerho, åk 1-3 och 4-6

Tid: torsdagar 27.10.-15.12. kl. 14.15-15.00 (åk 1-3) och kl. 15.00-16.00 (åk 4-6)
Plats: Peipon koulu/ liikuntasali
Instruktör: Porvoon salibandyseura, toiminnanjohtaja@porvoonsalibandyseura.net
Pris: gratis

Liikuntakerhossa liikutaan monipuolisesti! Pääpaino on erilaisissa pallopeleissä ja niiden pelaamisessa. Kerhossa opetellaan myös eri lajien perustekniikoita. Salibandy on lajeista mukana eniten, mutta monet muutkin lajit tulevat tutuksi kevään mittaan. Liikuntakerho on hyvä paikka kartuttaa jo opittuja pallopelitaitoja. Tätä kautta voi myös löytää uuden harrastuksen! Ohjaajana toimii Porvoon salibandyseura.

Mer information

Pia Angeria

Projektkoordinator