Gå till innehåll

Spel och berättelser

På bibliotekets läger spelar vi brädspel, utespel och digitala spel. Vi skapar berättelser och ett eget spel.

Presentation av lägret

När: mån-fre 13-17.6.2022
Var: På huvudbiblioteket och ute i bibliotekets näromgivning
Åldersgrupp: Elever i årskurserna 1-2
Daglig lägertid: kl. 9-15 (8-16)
Deltagarantal: 14 (tvåspråkigt läger)
Pris: 60 euro

På lägret spelar vi brädspel, utespel och digitala spel. Vi skapar berättelser och ett eget spel. Lägret ordnas på huvudbibliotekets nya barnavdelning. Vi utnyttjar också apparaterna i bibliotekets nya verkstad och de möjligheter de medför. Vi rör oss och spelar även ute i bibliotekets vackra närmiljö.

Under daglägret öppnas dörrarna kl. 8 varje morgon. Den egentliga programtiden är kl. 9-15. Lägerdagarna avslutas kl. 16.

Deltagaravgift: 60 euro, inkl. lägermaterial, lunch i bibliotekets kafé, mellanmål och olycksfallsförsäkring under lägret (endast för Borgåbor).

Arrangör: Borgå stads bibliotekstjänster

Anmälning

Lägret är nu fullt.

Anmälningsvillkor

Anmälan är bindande. Vi följer med anmälningarna och bekräftar så fort som möjligt att du har fått en lägerplats eller en reservplats. Om lägret fylls meddelar vi om det här också på webbsidorna för stadens sommarverksamhet.

Annullering ska göras senast två (2) veckor före lägret. Efter det returneras avgiften endast mot läkarintyg. Om du inte använder e-mail, skriv ei.ole@ei.ole i anmälningsblanketten. Fakturan kommer per post via stadens fakturering. Vid annullering, ta kontakt med sanni.saarinen@porvoo.fi. Personuppgifterna samlas av säkerhets skäl. Uppgifterna lämnas inte ut åt tredje part. När du anmäler dig ger du lov att dina uppgifter får användas för lägerdeltagandet. Efter evenemanget förstörs uppgifterna.

Mer information

Frej Feodoroff

Pedagogisk informatiker

Sanni Saarinen

Bibliotekarie, Evenemang och utställningar