Skip to content

Syyslomalla kuplajalkapalloa, messuviikko tai Lanit

Koululaisten syyslomaa vietetään Porvoossa 16.–20. lokakuuta. Koululaisille, nuorille ja perheille on tarjolla monipuolista ohjelmaa. Tämän vuoden uutuuksia ovat Kuplajalkapallo ja Nuorten Porvoo -messuviikko.

Nuorisopalvelut järjestää koululaisille ja nuorille Nuorten Porvoo -messuviikon, alakouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille Minilanit ja yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille Lanit. Ilmoittautuminen Laneihin on jo käynnissä. Muuhun toimintaan ei ole ennakkoilmoittautumista.

Tutustu toimintaan ja ilmoittaudu mukaan Laneihin.  

Liikuntapalvelut järjestää liikuntaleirin, retken SuperParkiin, Liikuntamaan ja Kuplajalkapalloa. Liikuntamaahan ei ole ennakkoilmoittautumista.

Muuhun liikuntapalveluiden syyslomatoimintaan ilmoittautuminen on käynnissä.

Nuorten Porvoo -messuviikko            

Messuviikko tarjoaa tekemistä syyslomalaisille maanantaista perjantaihin kello 9–17 Nuorisotila Zentrassa. Messuviikon jokaisella päivällä on oma teemansa. Maanantaina on ruoka ja maailma, tiistaina kulttuuri, keskiviikkona kädentaidot ja DIY, torstaina liikunta ja liikkuminen ja perjantaina pelit ja sosiaalinen media. Viikon ohjelma on tarkoitettu alakoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Alle kouluikäiset voivat osallistua aikuisen kanssa. 

Esittelypisteillä koululaiset voivat kokeilla erilaisia toimintoja aina veistämisestä katutaiteeseen sekä kuntosaliharjoittelusta mopolla ajamiseen. Messuviikolla voit löytää vaikka uuden harrastuksen, sanoo nuorisotyöntekijä Karin Strengell. 

Messupäivän jälkeen nuorisotila on avoinna kello 17–20, 7.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Iltatoiminnassa on maksutonta tekemistä messupäivän jälkimainingeissa.

Nuoret ovat tervetulleita istumaan iltaa kaveriporukalla ja viihtymään nuorisotilalla.

Minilanit on perjantaina 20. lokakuuta kello 9–17 nuorisotila Zentrassa. Osallistumaan ovat tervetulleita kaiken tasoiset ja ikäiset pelaajat. Peleissä noudatamme ikärajoja, ja K18-merkityt pelit ovat kokonaan kiellettyjä. Mukaasi tarvitset tietokoneesi, siihen liittyvät oheislaitteet sekä nettipiuhan tai nettitikun. Voit tulla paikanpäälle myös ilman tietokonetta, pelaamaan konsoleilla tai esimerkiksi lautapelejä.

Tutustu messuviikon tarkempaan ohjelmaan ja osallistumismaksuihin.

Lanit 

Lanit 7.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille alkavat perjantaina 20. lokakuuta kello 18 ja päättyvät lauantaina 21. lokakuuta kello 14 nuorisotila Zentrassa. 

Yön aikana pelaamme, pidämme erilaisia kilpailuja ja hengailemme hyvällä meiningillä. Pidämme aamuyöllä myös ns. hiljaisen tunnin, jonka aikana kaikki ruudut laitetaan kiinni ja pidämme tunnin mittaisen tauon pelaamisesta. Tilastamme löytyy myös muuta tekemistä pelaamisen ohelle, kuten biljardia, pingistä ja lautapelejä. Nukkumista varten järjestämme muutaman erillisen huoneen, kertoo nuorisotyöntekijä Ahti Herttua. 

Tutustu Lanien ohjeistukseen ja osallistumismaksuihin sekä ilmoittaudu mukaan.

Liikuntaleiri, Retki SuperParkiin ja Kuplajalkapalloa 

Liikuntaleiri on 16.–18. lokakuuta kello 9.30–15 Kokonhallissa. Leiri on tarkoitettu 8–11 -vuotiaille. Leirillä suunnistetaan, luistellaan, pelataan jalkapalloa, sulkapalloa, sählyä jne.

Retki SuperParkiin Vantaalle järjestetään torstaina 19. lokakuuta. Lähtö retkelle Rihkamakadulta kello 10.30, takaisin Porvoossa olemme noin kello 16. Alle 7-vuotiailla tulee olla vanhempi henkilö mukana.

Kuplajalkapalloa järjestetään Kokonhallissa perjantaina 20. lokakuuta kello 12–14. Tule kokeilemaan, miltä tuntuu pelata jalkapalloa kuplassa. Ennen peliä pelaajat pukevat läpinäkyvät "kuplat" suojaamaan ylävartaloaan. Näin tavallisesta jalkapallosta saa todella hauskan ja viihdyttävän pelitapahtuman myös katsojille. Kuplajalkapallo on tarkoitettu yli 10-vuotiaille. 

Tutustu toimintojen tarkempaan ohjeistukseen ja osallistumismaksuihin sekä ilmoittaudu mukaan.

Liikuntamaa koululaisille ja lapsiperheille

Liikuntamaa on Kokonhallissa keskiviikkona 18. lokakuuta kello 11–13. Kokonhallissa on erilaisia välineitä ja telineitä, joilla pääsee toteuttamaan liikuntaa valvotusti mutta ei ohjatusti. Alle 7-vuotiaat mukaan vain aikuisen seurassa.

Syyslomalla työpajoja Taidetehtaan Studiossa

Lisätietoa:
nuorisotyöntekijä Karin Strengell, karin.strengell@porvoo.fi, puh. 040 139 7511
nuorisotyöntekijä Ahti Herttua, ahti.herttua@porvoo.fi, puh. 040 860 1510
liikunnanohjaaja Päivi Häkkinen, paivi.hakkinen@porvoo.fi, puh. 040 566 1049

2.10.2017 8:43

Tunnisteet: Liikunta Nuoret Opetus ja koulutus Lapsiperheet