Talent Factory Porvoo

Talent Factory on alle 29-vuotiaille itä-uusmaalaisille suunnattu talenttitapahtuma. Talent Factoryyn voi ilmoittaututa yksin tai ryhmässä ja karsinnat järjestetään nuorisotila Zentrassa 5. ja 7.11. Talent Factoryn kaikille avoin finaali järjestetään joulukuussa kulttuuritalo Grandissa, osoitteessa piispankatu 28.

Talent Factory 2018 finaali 

Yleisölle avoin finaali on lauantaina 8.12. klo 18–21:30 Kulttuuritalo Grandissa. Illan aikana estradille nousee nuoria esiintyjiä, joiden esityksistä ammattilaisraati antaa palautetta. Ennen palkintojen jakoa esiintyy myös illan tähtiartisti Leevi Salonen.

Liput yleisölle 5 €, ovelta alkaen klo 17.

Ilmoittaudu karsintoihin

Mikä on sinun talenttisi? Minkä taidon sinä osaat, oletko harrastanut jotakin pitkään? Oletko taitava kakun koristelussa, pallon pomputtelussa, keilojen kaatamisessa tai saatko monta piruettia peräjälkeen? Suosituimpia tai aiempina vuosina nähtyjä lajeja: bändit, tanssi, teatteri, soololaulu, sirkus, stand up, koiratanssi, akrobatia, taikuus ja tankotanssi.

Voit esiintyä yksin tai ryhmässä, max 10 min. Finaalissa esitetään sama esitys kuin karsinnassa. Ilmoittautuminen alkaa 1.10. klo 10 ja päättyy 1.11. Järjestäjä ottaa yhteyttä kaikkiin, jotka ilmoittautuvat mukaan.

Karsinnat järjestetään 5. ja 7.11. nuorisotila Zentrassa. Esikarsinnan suorittavat järjestäjät. Osallistuminen on esiintyjille maksutonta.
Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan esiintyjäksi 

Facebook & instagram: @talentfactoryporvoo

Järjestäjät: Porvoon nuorisopalvelut, Porvoon nuorisovaltuusto ja Edupoli Porvoo

Talent Factory voittajat
2014 Break Factory - Tanssiryhmä
2015 Suljettu osasto - Bändi
2016 Max Zilliacus - Taikuri
2017 Satu Lankinen - Laulaja
2018 Oletko se sinä? Ilmoittaudu mukaan...

Lisätietoja: nuorisotyöntekijä Erica Wallén