Siirry sisältöön

10th Porvoo Jazz Festival Jazzkierrow W/Olli Ahvenlahti

Porvoo Jazz Festival ry juhlii tänä vuonna kymmenvuotista taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi festivaalilla nähdään aiempaa laajempi kokonaisuus jazzkonsertteja. Keikkapaikkoina toimivat yhdistyksen oma kulttuuritila Vanha 123, Porvoon Taidetehdas, RUNO Hotel Porvoo, sekä uutuutena Porvoon Vanhan Rautatieaseman rouhean kauniit ja tunnelmalliset vanhat veturitallit.

Lauantaina 24.9. klo 13.30 festivaali jalkautuu Porvoon kauneimpiin lokaatioihin musiikintäyteisen päiväkävelyn merkeissä. Jazzpiirien ehdoton grand master, Olli Ahvenlahti on lupautunut tarinoimaan niin jazzin historiasta, kuin omista muistoistaan samalla, kun tutustumme Porvoon viehättävimpiin sekä yllätyksellisimpiin piilopaikkoihin. Kierros on täynnä musiikkiesityksiä huippumuusikoiden toimesta. Ensimmäinen kohtauspaikka on Rakuunarykmentti (Jokikatu 24), ja kierros päättyy Porvoon Vanhalle Rautatieasemalle. Lippuja myydään rajoitetusti, joten ole nopea niin pääset mukaan! Paikallistietämystä tarjoilee opas Jenny Törnroos!

Nälän yllättäessä kannattaa suunnata kulkunsa Vanhan Rautatieaseman Tornitalliin jossa MAT X JAZZ ruokailutapahtumassa neljä keittiömestaria tarjoilee 10€:n annoksen omaan tyyliinsä, paikallisen tuottajan tarvikkeista. Ruokaa tarjolla klo 22.30 saakka. 

 PORVOO JAZZ FESTIVAL LAUANTAI AIKATAULU:

13.30 JAZZKÄVELY W/OLLI AHVENLAHTI
16.00 LINDA FREDRIKSSON JUNIPER
19.00 OSTROBOTHNIA JAZZ SEXTET// REIMAGINING JOHN´S SONS
22.00 LAILA BIALI
00-02 Jatkot Veturitallissa

HUOM! Lauantaipäivällä Porvooseen voi saapua tai lähteä myös museojunalla.  paluubussi yöllä klo 1.30 (Liput Livetosta 5€) Rautatieaseman edestä. Lisätiedot porvoojazzfestival.com

Ravintola-tapahtuma aukeaa klo 15 ja jatkot Veturitallissa w/Dj Bunuel klo 01.30 saakka. 

Muita vastaavia tapahtumia