Siirry sisältöön

10th Porvoo Jazz Festival, Linda Fredriksson Juniper

Porvoo Jazz Festival ry juhlii tänä vuonna kymmenvuotista taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi festivaalilla nähdään aiempaa laajempi kokonaisuus jazzkonsertteja. Keikkapaikkoina toimivat yhdistyksen oma kulttuuritila Vanha 123, Porvoon Taidetehdas, RUNO Hotel Porvoo, sekä uutuutena Porvoon Vanhan Rautatieaseman rouhean kauniit ja tunnelmalliset vanhat veturitallit.

Illan voi aloitta jo klo 15 viereisestä Tornitallista jossa MAT X JAZZ ruokailutapahtumassa neljä keittiömestaria tarjoilee 10€:n annoksen omaan tyyliinsä, paikallisen tuottajan tarvikkeista. 

Rakas Porvoo Jazz Festival täyttää pyöreitä, ja haluamme juhlistaa sitä parhaan mahdollisen musiikin ja yleisön kanssa yhdessä. 10-vuotisjuhlakonserttimme järjestetään uudessa lokaatiossa Porvoon vanhalla rautatieasemalla, ja sen Veturitallin lavalle nousee saksofonisti, jota voi hyvillä mielin kutsua yhdeksi tämän hetken valovoimaisimmmista jazzmuusikoista. Linda Fredrikssonin Teosto- ja Emma-palkittu, viiden tähden Juniper on tämän vuoden puhutuin musiikillinen taidonnäyte ja sitä kiittävät niin kriitikot kuin yleisö. Juniper on tarttuva ja genrerajaton, ja sen vahvat melodiat uppoutuvat unenomaisiin tekstuureihin.

HUOM! Lauantaipäivällä Porvooseen voi saapua Helsingistä ja matkan varrelta myös museojunalla.  paluubussi yöllä klo 1.30 (Liput Livetosta 5€) Rautatieaseman edestä. Katso lisätiedot porvoojazzfestival.com

PORVOO JAZZ FESTIVAL LAUANTAI AIKATAULU:
13.30 JAZZKÄVELY W/OLLI AHVENLAHTI
16.00 LINDA FREDRIKSSON JUNIPER
19.00 OSTROBOTHNIA JAZZ SEXTET// REIMAGINING JOHN´S SONS
22.00 LAILA BIALI

Ravintola-tapahtuma aukeaa klo 15 ja ruokaa tarjolla 22.30 saakka jatkot w/Dj Bunuel klo 02 saakka.

Muita vastaavia tapahtumia