Siirry sisältöön

Artjoogasta hyvinvointia koko olemuksellesi 18.–19.11.

Päästä irti arjesta ja rentoudu Artjoogassa!

 

Artjooga yhdistää joogan rentoutumisen ja mielenrauhan luovaan taidetyöskentelyyn, jossa materiaalina on tällä kertaa savi. Jokainen voi tehdä luovasti näköistään keramiikkaa omista lähtökohdistaan. Viikonlopun jälkeen on mahdollisuus myös lasitukseen ja polttoon erikseen sovittavana ajankohtana joulukuussa.

 

Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai taidetyöskentelystä, eikä sinun tarvitse olla taiteellisesti orientoitunut. Sekä joogassa että taidetyöskentelyssä tärkeintä on tekeminen ilman suorittamista tai pakottamista – ei niinkään lopputulos.  Tavoitteena on nauttiminen, irtipäästäminen ja flow-tilaan heittäytyminen tekemisen kautta.

 

Molempina päivinä ohjelmassa vuorottelevat rauhalliset joogaharjoitukset ja luova taidetyöskentely. Rentoutukseen ja irtipäästämiseen perustuva joogaharjoitus vapauttaa luovuutesi antaen tilaa oivalluksille. Meditatiivinen harjoitus on myös oiva tapa “sulatella” taidetyöskentelyn herättämiä pohdintoja.

 

Aika: 18.–19.11.2023, lauantai ja sunnuntai klo 10–17

Paikka: Kråkö, Galleria Skolan, Veneenrakentajantie 5

Hinta: 195 € (Sis. keittolounaan, kahvit & teet. Materiaalimaksu lisätään erikseen käytettyjen materiaalien ja valitsemiesi työmenetelmien mukaan).

 

Tarvitset mukaan vain rennon vaatetuksen ja avoimen mielen, tarvittaessa saat lainata joogamattoa. Halutessasi voit ottaa mukaan omia välipaloja.

 

Ilmoittautuminen 11.11. mennessä:

https://forms.gle/5G2FWAYwkkqJ4Cva9

Kurssin enimmäisosallistujamäärä on 12 henkeä, joten varaa paikkasi ajoissa.

 

Tervetuloa mukaan luovalle Artjoogamatkalle!

Mahdollisuus myös majoittumiseen, jos haluat itsellesi todellisen Artjooga-retriitin! Tiedustele Helenalta p. 050 525 1392.

 

Tiedustelut:

Jooga: Suvi Hanste, puh. 040 152 7531, porvoo@shakta.fi

Taidetyöskentely: Helena Rajalinna, puh. 050 525 1392

Muita vastaavia tapahtumia