
24.02.2023 14:30
Bistro Gustaf
25.02.2023 12:00
Bistro Gustaf
28.02.2023 14:30
Bistro Gustaf
01.03.2023 14:30
Bistro Gustaf
02.03.2023 14:30
Bistro Gustaf
03.03.2023 14:30
Bistro Gustaf
04.03.2023 12:00
Bistro Gustaf
07.03.2023 14:30
Bistro Gustaf
08.03.2023 14:30
Bistro Gustaf
09.03.2023 14:30
Bistro Gustaf
10.03.2023 14:30
Bistro Gustaf
11.03.2023 12:00
Bistro Gustaf
14.03.2023 14:30
Bistro Gustaf
15.03.2023 14:30
Bistro Gustaf
16.03.2023 14:30
Bistro Gustaf
17.03.2023 14:30
Bistro Gustaf
18.03.2023 12:00
Bistro Gustaf
21.03.2023 14:30
Bistro Gustaf
22.03.2023 14:30
Bistro Gustaf
23.03.2023 14:30
Bistro Gustaf
24.03.2023 14:30
Bistro Gustaf
25.03.2023 12:00
Bistro Gustaf
28.03.2023 14:30
Bistro Gustaf
29.03.2023 14:30
Bistro Gustaf
30.03.2023 14:30
Bistro Gustaf
31.03.2023 14:30
Bistro Gustaf
01.04.2023 12:00
Bistro Gustaf
Miksi lähteä herkuttelemaan merta edemmäs?
Porvoon Pariisissa Äyriäis- ja Pihviviikkojen menu on tarjolla 24.2.-1.4.
PLATEAU DE FUITS DE MER ÄYRIÄISVATI
Puolikas gratinoitu hummeri a la thermidor,
osteri, merirapu, jättikatkarapu, täplärapu, taskuravunsaksi, kokonaisia katkarapuja, savustettuja kokonaisia katkarapuja, valkoviini-fenkoli liemessä keitettyjä sinisimpukoita, cheviche-marinoituja vihersimpukoita,
katkarapuja Skagen, soija-wasabimarinoitua kampasimpukkaa
Rhode Island-kastiketta M/G, sitruunamajoneesia M/G
66 € henkilö (46 € Ilman hummeria )
Tutustu erikoisviikkonen monipuoliseen listaan, lisäksi a la carte-lista.
Katkarapubuffet
on katettu lauantaisin 25.2., 11.3. ja 25.3. klo 12-15,

alkuruokana 18 €
pääruokana 28 €
Varaukset
050 408 0406

