Siirry sisältöön

Bistro Gustafin Äyriäis & Pihviviikot

Miksi lähteä herkuttelemaan merta edemmäs?
Porvoon Pariisissa Äyriäis- ja Pihviviikkojen menu on tarjolla 24.2.-1.4.

PLATEAU DE FUITS DE MER ÄYRIÄISVATI
Puolikas gratinoitu hummeri a la thermidor,
osteri, merirapu, jättikatkarapu, täplärapu, taskuravunsaksi, kokonaisia katkarapuja, savustettuja kokonaisia katkarapuja, valkoviini-fenkoli liemessä keitettyjä sinisimpukoita, cheviche-marinoituja vihersimpukoita,
katkarapuja Skagen, soija-wasabimarinoitua kampasimpukkaa
Rhode Island-kastiketta M/G, sitruunamajoneesia M/G
66 € henkilö  (46 € Ilman hummeria )

Tutustu erikoisviikkonen monipuoliseen listaan, lisäksi a la carte-lista.
Katkarapubuffet 🍤 on katettu lauantaisin 25.2., 11.3. ja 25.3. klo 12-15,
alkuruokana 18 €
pääruokana 28 €
Varaukset ☎️ 050 408 0406

Muita vastaavia tapahtumia