Siirry sisältöön

Elokuun sointukylpy Linnunlaulussa

  • 04.08.2024
  • 16:00 - 17:00
Tervetuloa lepäämään sointujen syliin! Tiibetiläisten maljojen harmoniset äänet tyynnyttävät ja niiden aaltomainen värähtely hellii hermostoa. Soinnut vievät levolliselle matkalle, joka herättää hyvän olon. Voit sujahtaa äänien siivin suloisten muistojen maailmaan, unelmien tulevaan tai vain pehmeästi humahtaa hetkeen: unen ja valvetilan rajamaille nauttimaan rauhasta.
Maljojen lisäksi äänimatkalla ovat mukana mm. gongi, tingsha- ja koshikellot, merirumpu, kalimba ja sadeputki.
Aika: sunnuntai 4.8. klo 16, kesto 60 min., sis. ohjattu johdanto, rentoutus ja lopetus. Huom. saavuthan ajoissa, jotta pääsemme aloittamaan tasan klo 16. Ovet menevät silloin lukkoon.
Paikka: Linnunlaulu, Asentajantie 8, Porvoo (Tarmola, Tokmannia vastapäätä)
Hinta: 20 €/hlö (sis. alv 24%), maksu paikan päällä MobilePaylla, käteisellä (tasaraha) tai kortilla.
Ilmoittautuminen: Ryhmään mahtuu 16 ensimmäistä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset Kaisalle puh. 040 721 6633 tai kaismanteri@gmail.com
Varusteet: Tilassa on valmiina alustat, bolsterit ja viltit. Tule mukavissa, rennoissa vaatteissa ja ota halutessasi mukaan oma tyyny. Aiempaa kokemusta tai taitoja et tarvitse, tule sellaisena kuin olet. Tällä äänimatkalla saat vain olla ja nauttia!
Rentoutus tehdään alustan päällä makuu- tai istuma-asennossa. Tuolejakin on saatavana. Tule itseksesi tai ota ystäväsi mukaan matkalle eheyttävien äänien maailmaan!
❤ terveisin Kaisa, äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja

Muita vastaavia tapahtumia