Siirry sisältöön

Hoitava äänimaljarentoutus

  • 09.03.2024
  • 14:00 - 15:00
Sydämellisesti tervetuloa lepäämään. Tiibetiläisten maljojen harmoniset äänet rentouttavat ja hoitavat solutasolla asti! Ne tyynnyttävät mieltä ja niiden aaltomainen värähtely hellii hermostoa. Soinnut vievät levolliselle matkalle, joka herättää hyvän olon. Voit sujahtaa äänien siivin suloisten muistojen maailmaan, unelmien tulevaan tai vain pehmeästi humahtaa hetkeen: unen ja valvetilan rajamaille nauttimaan rauhasta.

Aika: lauantai 9.3. klo 14, kesto 60 min., sis. ohjattu johdanto, rentoutus ja lopetus. Huom. saavuthan ajoissa, jotta pääsemme aloittamaan tasan klo 14.

Paikka: Linnunlaulu, Asentajantie 8, Porvoo (Tarmola, Tokmannia vastapäätä)

Hinta: 20 €/hlö (sis. alv 24%), maksu paikan päällä käteisellä (tasaraha), MobilePaylla tai kortilla

Ilmoittautuminen: Ryhmään mahtuu 14 ensimmäistä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset Kaisalle puh. 040 721 6633 tai kaismanteri@gmail.com

Varusteet: Tilassa on valmiina alustat ja viltit. Tule mukavissa, rennoissa vaatteissa ja ota halutessasi mukaan villasukat ja oma tyyny. Aiempaa kokemusta et tarvitse, tule sellaisena kuin olet.

Rentoutus tehdään alustan päällä makuu- tai istuma-asennossa leväten. Tule itseksesi tai ota puolisosi tai ystäväsi mukaan matkalle eheyttävien äänien maailmaan!

t. Kaisa Kaikkonen / Kaismanteri

Muita vastaavia tapahtumia