Siirry sisältöön

Ilta Katri Helenan kanssa – 60v. Taiteilijajuhlakonsertti (loppuunmyyty)

Ilta Katri Helenan kanssa

Katri Helena on yksi Suomen menestyneimmistä naislaulajista. Urallaan hän on levyttänyt yli 400 laulua,
julkaissut 52 albumia ja kokoelmaa ja myynyt lähes 2 miljoonaa äänitettä. Albumeilla hän on saavuttanut 19 kultalevyä, 4 platinalevyä ja yhden tuplaplatinan. Lokakuussa artisti nähdään yhdessä Tessa Virta orkesterin kanssa Avanti-salin lavalla! Liput myyntiin to 13.4.2023 klo 9.

PE 6.10.2023 klo 19 Ilta Katri Helenan kanssa – 60v. Taiteilijajuhlakonsertti, Avanti-sali
Liput 49/45 € lippu.fi (loppuunmyyty)
Kesto n.2h (sis. väliajan)

Ilta Katri Helenan kanssa tarjoilee intiimin hetken 60. vuotistaiteilijajuhliaan viettävän artistin kanssa. Levytysura alkoi vuonna 1963. Hitit ovat seuranneet toisiaan: Puhelinlangat laulaa, Minne tuuli kuljettaa, Katson sineen taivaan, Anna mulle tähtitaivas, Lintu ja lapsi… Laulajan ura on ollut häikäisevän pitkä ja arvostettu. Mm. Pro Finlandialla palkittu laulaja on vuosi toisensa jälkeen jatkanut vahvaa suosiota iskelmän huipulla.

Tapahtuman järjestää Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut

”Elin koko lapsuuteni haaveillen, että minusta tulee laulaja. Se haave toteutui, kun tein ensimmäisen laulukeikkani Joensuussa, Karjalantalolla huhtikuussa 1963. Ensimmäinen levy tehtiin neljästoista elokuuta samana vuonna. Olen elänyt unelmaani nyt 60 vuotta, se on ihmeellistä! Laulaminen on hoitanut minua, elämäni iloissa ja suruissa ja vieläkin syttyy ilon liekki sydämessäni, kun saan laulaa.
Lämmin halaus kaikille iskelmän ystäville.”
❤️ Katri Helena

Muita vastaavia tapahtumia