Siirry sisältöön

Kauneutta&Kapinaa

Kahden akustissävytteisen sooloartistin kohtaamisessa tunnelma on rento ja lämmin. Nautiskele paikan päällä tai kotisohvalla viinilasi kädessä ja jätä viikon paineet hetkeksi taaksesi.

BEN HUURI

Porvoolainen yhden miehen bändi Ben Huuri ei jätä ketään kylmäksi. Ed Sheeran -tyylinen looppaus tuo eloa akustisiin biiseihin, joiden isot kertosäkeet vaativat laulamaan mukana. Kansainvälistä uraa rakentavan artistin huumori ja rento esiintyminen tarttuu helposti yleisöön ja viihtyminen setin aikana on varmaa.

JARI UUTELA

“Kolmas kerta toden sanoo” – nimeä kantaa Jari Uutelan kolmas albumi. Kouvolalaisen, mutta porvoolaistuneen laulaja-lauluntekijän albumi syntyi vakavan sairauden innoittamana. Levyn toiveikkaan sanoman voikin kiteyttää “Elämä ei hylkää sinua, jos taistelet sen eteen”. Jari esitti levyn akustisesti K&K Livestriimissä jo 8.4.22, mutta nyt pääset kuulemaan levyn koko bändin esittämänä.

Kauneutta ja Kapinaa 

Haluamme antaa äänen uusille, kiinnostaville suomalaisille artisteille. Miksi he tekevät taidettaan, mistä kaikki lähti, mitä he haluavat sanoa.

Viemme heidät keikoille, haastattelemme ja ennen kaikkea – yhdistämme heidät yleisöön eli sinuun!

https://kauneuttajakapinaa.fi/

Muita vastaavia tapahtumia