Siirry sisältöön

Kesäinen Sointukylpy Ida-Marian juhlatilalla

  • 04.07.2024
  • 17:00 - 18:00
Olet lämpimästi tervetullut nautiskelemaan Ida-Marian kauniin juhlatilan tunnelmiin kesäisen Sointukylpy -äänimaljarentoutuksen merkeissä!
Sointukylpy heinäkuussa 2024 torstaisin:
4.7.2024 klo 17-18
11.7.2024 klo 17-18
18.7.2024 klo 17-18
25.7.2024 klo 17-18
Paikka: Ida-Marian Juhlatila, Jokikatu 49, Vanha Porvoo (sisäänkäynti sisäpihalta, sointukylpy on sisätiloissa juhlasalissa)
Sointukylvyn aikana saat vain olla ja rentoutua maaten mukavalla alustalla viltin alla 45 minuuttia kestävän syvärentouttavan Sointukylvyn ajan.
Äänirentoutuksessa on mahdollista rauhoittua ja antaa mielelle kaivattu hengähdystauko arkisista ajatuksista. Rentouttavien äänien vaikutukset ulottuvat meihin kokonaisvaltaisesti antaen keholle ja mielelle tilaa palautua. Asiakaskokemusten mukaan äänirentoutus voi auttaa myös parantamaan unenlaatua rentoutusta seuraavina öinä.
Sointukylpy on Peter Hess® -metodin mukainen vastuullinen äänirentoutusmenetelmä, jonka äänimaisema sekä äänivärähtelyt auttavat kehoasi ja mieltäsi rauhoittumaan sekä päästämään irti stressistä antaen sinulle tilaisuuden kokea kokonaisvaltaisen ja palauttavan rentoutuksen olotilan.
Sointukylvyn aikana luon erilaisten soittimien, kuten äänimaljojen, gongin, tuulikellon ja sadekepin avulla harmonisia äänimaailmoja, joiden soidessa saat vain olla ja kokea äänien rentouttavaa vaikutusta.
Paikan päältä löytyy kaikki tarvittava rentoutumiseen, mutta voit varustautua mukavilla vaatteilla ja villasukilla sekä halutessasi voit ottaa mukaan myös oman tyynyn.
25 € / hlö
Paikkavaraukset: info@soundspa.fi
Osallistumismaksun voit suorittaa ennen tapahtumaa:
Tilinumero: FI89 4790 0010 0019 52
Saaja: Sound Spa
Määrä: 25 € / hlö
Viesti: Sointukylvyn päivämäärä ja osallistujan nimi
Hinta sis. alv. 24 %.
Tapahtuma järjestetään, mikäli minimiosallistujamäärä 5 henkilöä toteutuu.
*****
Rentoutujien kokemuksia Sointukylvystä:
“Tuntuu siltä kuin hieronnassa käynnin jälkeen – kevyt olo.”
“Kaikki ulkopuolinen tuntui häviävän, kuulin vain äänimaljojen ja gongin äänet.”
“Sointukylvyn jälkeen olo tuntuu raukealta.”
“Huikean miellyttävää ja rentouttavaa. Hyvin toimii kehossa, mielessä ja kaikessa!”
“Ei ajattelua, ei suorittamista, vaan hetki itsen kanssa. Voiko parempaa pyytää.”
*****
Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!
Maria
Sound Spa
**************************************************************
Esittelyni:
Olen Maria Lounasvaara ja toimin hyvinvointialan yrittäjänä Porvoossa. Olen kouluttautunut PH® Sointukylpyohjaajaksi Helsingissä vuonna 2018 ja olen siitä lähtien tehnyt äänimaljarentoutuksia ryhmille joogasaleilla sekä erilaisissa tapahtumissa. Olen koulutukseltani lisäksi psyykkinen valmentaja, Reiki Master ja tradenomi. Intohimonani on auttaa ihmisiä voimaan paremmin palautumisen sekä kokonaisvaltaisen itsensä kehittämisen keinoin.

Muita vastaavia tapahtumia