Siirry sisältöön

Kesäkuun sointukylpy Linnunlaulussa

  • 02.06.2024
  • 14:00 - 15:00
Tervetuloa lepäämään! Tiibetiläisten maljojen harmoniset äänet tyynnyttävät ja niiden aaltomainen värähtely hellii hermostoa. Soinnut vievät levolliselle matkalle, joka herättää hyvän olon. Voit sujahtaa äänien siivin suloisten muistojen maailmaan, unelmien tulevaan tai vain pehmeästi humahtaa hetkeen: unen ja valvetilan rajamaille nauttimaan rauhasta. Maljojen lisäksi äänimatkalla ovat mukana mm. gongi, tingsha- ja koshikellot, merirumpu, kalimba ja sadeputki.
Aika: 2.6. klo 14, kesto 60 min., sis. ohjattu johdanto, rentoutus ja lopetus. Huom. saavuthan ajoissa, jotta pääsemme aloittamaan tasan klo 14. Ovet menevät silloin lukkoon.
Paikka: Linnunlaulu, Asentajantie 8, Porvoo (Tarmola, Tokmannia vastapäätä)
Hinta: 20 €/hlö (sis. alv 24%), maksu paikan päällä MobilePaylla, käteisellä tai kortilla.
Ilmoittautuminen: Ryhmään mahtuu 16 ensimmäistä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset Kaisalle puh. 040 721 6633 tai kaismanteri@gmail.com
Varusteet: Tilassa on valmiina alustat, bolsterit ja viltit. Tule mukavissa, rennoissa vaatteissa ja ota halutessasi mukaan villasukat ja oma tyyny. Aiempaa kokemusta tai taitoja et tarvitse, tule sellaisena kuin olet. Tällä äänimatkalla saat vain olla ja nauttia!
Rentoutus tehdään alustan päällä makuu- tai istuma-asennossa. Tuolejakin on saatavana. Tule itseksesi tai ota ystäväsi mukaan matkalle eheyttävien äänien maailmaan! Sydämellisesti tervetuloa!
terveisin Kaisa, äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja

Muita vastaavia tapahtumia