Siirry sisältöön

Keskustelutilaisuus: Miltä Porvoo näyttää vuonna 2035?

Porvoon kaupunginkirjaston demokratiahanke Porvoossa puhuttaa – vad bubblar i Borgå? jatkuu pääkirjastossa tiistaina 31.1. klo 17. Kevään ensimmäisen keskustelutilaisuuden aiheena on kaupunkikuva ja Porvoon kehittäminen.

Tuleeko kaupungin väkiluvun kasvaa, kuten strategiaan on kirjattu? Kenelle Porvoota rakennetaan? Missä ja milloin päätetään, miten rakennetaan? Onko kulttuuriperinnön vaaliminen ristiriidassa rakentamisen kanssa?

Tule keskustelemaan, mitkä asiat tekevät Porvoosta veto- ja pitovoimaisen ja millaisessa Porvoossa haluaisimme asua 10-20 vuoden päästä. Paikalle on kutsuttu asiantuntijoita kaupunkisuunnittelusta sekä päättäjiä ja kuntalaisia. Kaupungin kaavoitukseen kannattaa tutustua jo etukäteen sivulla https://www.porvoo.fi/asuminen-ymparisto/kaavoitus/.

Kysymykset kaavoituksesta ja kaupunkikehityksestä herättävät toistuvasti pitkiä väittelyjä mm. Facebookin Politiikkaporvoo-ryhmässä. Tervetuloa jatkamaan tätä keskustelua turvallisesti kirjaston lavan äärellä!

Vähintään kaksikielistä keskustelua johdattelee toimittaja-kirjailija Mikael Crawford. Tilaisuudessa noudatetaan Erätauko-menetelmän periaatteita, jossa kaikilla on tasavertainen mahdollisuus osallistua keskusteluun.

Muita vastaavia tapahtumia