Siirry sisältöön

Klitsa Antoniou: Making Waves

Kyproslaisen taiteilijan Klitsa Antonioun näyttely Making Waves nähdään Porvoon Taidehallissa 30.9.-23.10. Antoniou käsittelee työssään eri aspekteja tilasta kuten vankeutta, henkilökohtaisia ja poliittisia rajoja sekä sensuuria, hyödyntäen arkistoitua materiaaleja ja kuvastoa. Teokset ovat immersiivisiä ja moniaistillisia kokonaisuuksia, joka saa katsojan osaksi teosta.

Porvoon Taidehallin näyttelyssä tullaan näkemään kolme teosta Klitsa Antonioulta. Videoinstallaatio Something Exceedingly Strange is Happening this Year (2020) sekä mediainstallaatiot No Photographs should be taken beyond this point (2020) ja Making Waves (2022).

Klitsa Antoniou on kuvataiteen professori Kyproksen teknillisen yliopiston kuvataiteiden laitoksella. Hän on valmistunut Wimbledon School of Artissa ja Saint Martin’s School of Art and Designissa [B.F.A.] Lontoossa, Pratt Instituutissa [Master in Fine Arts] ja New Yorkin Yliopistossa [D.A.] New Yorkissa. Vuodesta 2014 lähtien hänellä on tohtorintutkinto taiteen teoriasta ja filosofiasta (väitöskirjan nimi: Contemporary Cyproot Art: Loss, Trauma, Affect and the Material that Passes into Sensation) Kyproksen teknillisestä yliopistosta.

Taiteilijana hän on esiintynyt suurissa museoissa, gallerioissa ja taidelaitoksissa maailmanlaajuisesti, ja vuonna 2019 hän edusti Maltaa Venetsian biennaalissa teoksella Atlantropa-X.

https://www.klitsa-antoniou.com/


Näyttelyä ovat tukeneet
Embassy of the Republic of Cyprus in Helsinki, Finland 


Muita vastaavia tapahtumia