Siirry sisältöön

Kulttuuripolku: Frankenstein

  • 17.09.2024
  • 09:30 - 12:45
  • Kulttuuritalo Grand
  • 4/0
  • 6

Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut kutsuu kaikki kaupungin 4.-luokkalaiset Kulttuuritalo Grandiin, katsomaan Red Nose Companyn Frankenstein-esitystä. Tapahtuma järjestetään osana Kulttuuripolkua, jolla tuetaan perusopetuksen opetussuunnitelmaa. Osallistuminen on kouluille maksutonta.

Lapsiperheet voivat ostaa lippuja esityksiin 3. syyskuuta alkaen.

Red Nose Company: Frankenstein

Red Nose Company on yksi maamme kysytyimmistä kiertueteattereista. Näyttelijät Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama ovat Suomen suosituin klovnikaksikko, jotka tunnetaan saumattomasta yhteispelistään ja oivaltavista esityksistään. Frankenstein on heidän leikkisä tulkintansa Mary Shelleyn klassisesta tarinasta. Saamme tavata hirviön – tottakai – mutta myös kaksi hullua tiedemiestä, jotka johdattavat meidät läpi esityksen.

Esitykset: 9.30 ruotsiksi, 10.45 ja 12.00 suomeksi.
Kesto: noin 45 minuuttia

Liput kouluille

Koulut voivat varata lippuja (0 €) kaupungin verkkokaupasta (1 varaus/koulu) 30. elokuuta asti, alla olevan linkin kautta. Linkki verkkokauppaan alla. Grand-saliin mahtuu 294 katsojaa. Istumapaikat jaetaan eturivistä taaksepäin varausjärjestyksessä.

Liput lapsiperheille

Lapsiperheet voivat ostaa lippuja (4 €/kpl) näytöksiin 3. syyskuuta alkaen kaupungin verkkokaupasta. Esitys on suunnattu 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Miira Holländer

Kulttuurituottaja

miira.hollander@porvoo.fi +358 40 527 2647

Muita vastaavia tapahtumia