Siirry sisältöön

Luova Joulupaja: Joulun taikaa

Tähdet, sydämet ja joulun taika. Työpajassa virittäydytään joulun tunnelmaan tekemällä joulukoristeita paperista ja kankaasta. Pajaa Taitetehtaan Studiossa ohjaa pedagogi ja taideterapeutti Pia Angeria.

Työpaja soveltuu kaiken ikäisille, sillä koristevaihtoehtoja löytyy eri taitotasoisille jouluihmisille. Voit tehdä yhden tai useamman koristeen esim. kuuseen, lahjaksi tai joulupakettia koristamaan. 

Pajaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, mutta jos haluaa muistutuksen pajasta uutiskirjeenä voi sen tilata alla olevan linkin kautta.

Osallistumismaksu: 3 € / askarteleva osallistuja

Ikäsuositus: 3 vuotta ja sitä vanhemmat, mutta kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita

Miten löydän Studioon?
Lähin sisäänkäynti
Studion lähin sisäänkäynti on Läntisen Aleksanterinkadun puolelta löytyvä B-rapun ovi. Studio sijaitsee toisessa kerroksessa heti oikealla. B-rapun yhteydessä ei ole hissiä.

Esteetön sisäänkäynti
Studioon pääsee esteettömästi Kauppakujan kautta (ovi H&M:n vastapäätä). Ota hissi 2. kerrokseen. Kävele lämpiön ylittävälle sillalle ja seuraa sieltä valkoisia salmiakinmuotoisia lattiatarroja Studioon.

Luovia lauantaipajoja järjestää Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut osana ohjelmasarjaa Maailman tärkeimmälle yleisölle.

Muita vastaavia tapahtumia