Siirry sisältöön

Näyttely: Jussi Jääskeläisen Odyssey Through the Ages

  • 29.09.2023 10:00
  • Porvoon pääkirjasto

Jussi Jääskeläisen näyttely Odyssey Through the Ages on nähtävissä Porvoon pääkirjaston isossa salissa 2.-29.9.2023. Näyttely vie lumoavalle aikamatkalle 1800-luvun maailmaan. Esillä on muste- ja vesiväritöitä sekä teoksia, jotka on valmistettu satoja vuosia vanhoilla metalligrafiikan tekniikoilla.

Näyttelyn yksityiskohtaisia teoksia ovat inspiroineet 1800-luvun tutkimusmatkat ja seikkailut. Jääskeläisen teokset luovat tarinoita sankareiden ja seikkailijoiden matkoista. Kuvissa menneisyys ja mielikuvitus kohtaavat. Merihirviöiden ja karttojen kautta näemme, miten maailma avautui uusille mahdollisuuksille ja haasteille.

Jussi Jääskeläinen on Porvoossa asuva kuvataiteilija ja graafikko. Jääskeläisen aikaisempi taiteellinen työskentely on pitänyt sisällään metalligrafiikkaa, videoteoksia sekä taiteellisia yhteistuotantoja. Koulutukseltaan Jussi Jääskeläinen on graafinen suunnittelija. 

Näyttelyn avajaisia vietetään perjantaina 1.9. klo 15-16.45, jolloin Jussi Jääskeläinen on tavattavissa teostensa äärellä.

Muita vastaavia tapahtumia