Siirry sisältöön

Opi ostamaan Porvoon paikallisliikenteen bussiliput ja löytämään reitit puhelinsovelluksella

Porvoon paikallisliikenteen bussiliput voi ostaa Matkahuollon Reitit ja Liput puhelinsovelluksen avulla. Sovelluksesta löytyy bussien kertaliput, kausi- ja sarjaliput, koululaisten ja opiskelijoiden matkaliput. Sovelluksessa on myös reittihakutoiminto ja lisäksi onnistuu kutsukyytipalvelun tilaaminen.

Porvoon kaupunki järjestää yhdessä Matkahuollon kanssa neuvontatilaisuuden, jossa voi saada apua ja neuvontaa Matkahuollon palveluista liittyen bussilippujen ostoon ja reittihakutoimintoon. Matkahuolto esittelee Reitit ja Liput sovellusta sekä vastaa kaikkiin sovellukseen liittyvissä kysymyksissä ja avustaa sen käytössä. Tilaisuuden aikana voi myös esittää  kysymyksiä aikatauluista ja reiteistä.

Tilaisuutta varten tarvitset

  • sähköpostiosoitteen, ja sinun tulee varmistaa että pääset sähköpostiin älypuhelimella
  • jos tarvitsee apua maksutavan tallentamisessa, pitää sinulla olla mukana kaikki tarvittava, että pääset pankkisovellukseen, ja verkkopankissa on pitänyt käydä sallimassa Internet-ostokset

Tilaisuus pidetään kahdessa erässä, ensimmäinen klo. 13-15, ja toinen klo. 16-18. Tule paikalle ko. ajan puitteissa, kun sinulle sopii.

Molemmat tilaisuudet alkavat lyhyellä esityksellä Reitit ja Liput –sovelluksesta (n. 15 min). Tämän jälkeen neuvojat opastavat paikalle tulleita henkilökohtaisesti.

Tapahtuma on ilmainen, ja soveltuu kaikille jotka tarvitsevat apua bussilippujen ostoon Reitit ja Liput sovelluksen avulla.

Muita vastaavia tapahtumia