Siirry sisältöön

Perhekahvila Grandissa

Perhekahvila tulee tiistaista 7.3.2023 lähtien toimimaan Lilla Luckanissa, Kulttuuritalo Grandin ensimmäisessä kerroksessa olevassa kulttuurihuoneessa. Perhekahvila on keväällä avoinna joka toinen tiistai klo 9:30-11:30 Filippa Hellan johdolla.
Perhekahvilaan ovat tervetulleet vanhemmat, jotka ovat kotona pienten lasten kanssa. Perhekahvilassa voi tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin ja nauttia kupin kahvia sillä aikaa, kun lapset leikkivät turvallisessa ja inspiroivassa tilassa. Tarkoituksena on, että aikuiset voivat vain oleskella, tai sitten vaikka askarrella yhdessä lapsen kanssa. Perhekahvila on ilmainen ja me tarjoamme kahvia ja pientä purtavaa, tarjolla on toki myös jotakin pientä lapsille.
Perhekahvila on toimintamuoto, joka on ollut hyvin suosittu esim. Helsingin Lilla Luckanilla jo kauan. Nyt meillä Porvoossa, kiitos korotetun tuen, on ilo ottaa tästä toiminnasta mallia ja avata oman perhekahvilan Kulttuuritalo Grandiin. Tällaiselle matalankynnyksen toiminnalle ja lapsiperheille suunnatuille tapaamispisteille on suuri kysyntä. Haluamme olla mukana tukemassa lapsiperheitä tarjoamalla heille rennon paikan leikille ja yhdessäololle aivan Porvoon keskustassa.
Eli, sinä vanhempi jolla on lapsia iässä 0–6 vuotta, tervetuloa Grandin perhekahvilaan tiistait 21.3, 4.4.,18.4.,2.5.,16.5.,30.5.

Muita vastaavia tapahtumia