Siirry sisältöön

Poika ja Korppi – kaiken ikäisille suunnattu nukketeatteri pakolaisuudesta

  • 28.02.2024
  • 17:30 - 18:15
  • Porvoon pääkirjasto

Porvoon pääkirjaston lavalla nähdään Kuninkaallisen nukketeatterin esitys Poika ja Korppi keskiviikkona 28.2. klo 17.30. Kaiken ikäisille suunnattu, sanaton nukketeatteriesitys käsittelee yksinäisyyttä ja sotaa sekä selviytymistä ja ystävyyttä lapsen näkökulmasta käsin.

Poika elää yksin raunioituneessa kaupungissa. Kaupungin yllä lentää koneita ja kerrostalojen lomassa marssivat sotilaat. Eräänä päivänä taivaalta putoaa alas korppi, joka ei pääse enää lentoon. Poika ottaa korpin kotiinsa ja alkaa hoitaa lintua. Lapsen ja linnun välille kasvaa ystävyys, vaikka yhteistä kieltä ei olekaan.

Antti Polamerin tunnelmallinen, läpisävelletty musiikki, Hannu Räisän taidokkaasti rakentamat nuket sekä humaani tarina koskettavat kaikenikäisiä katsojia.

Kuninkaallinen nukketeatteri on Hämeenlinnassa vuonna 2009 perustettu ammattiteatteri, joka tarjoaa monipuolista ja korkeatasoista kiertueteatteria kaiken ikäisille. Kuninkaallinen nukketeatteri yhdistää erilaisia teatterimuotoja ja nukketekniikoita keskenään. Teatterin esityksiä on luonnehdittu kekseliäiksi, runsaiksi ja monitasoisiksi.

Poika ja Korppi on kaikille avoin ja maksuton esitys, joka kestää noin 30 minuuttia. Esitys on lähes sanaton eli se sopii kaiken kielisille. Esitystä suositellaan yli 5-vuotiaille lapsille, nuorille ja aikuisille.

Muita vastaavia tapahtumia