Siirry sisältöön

Portion Boys Goes Porvoon Hamarinranta

Portion Boys Goes Porvoon Hamarinranta!

Suomen kovin bilebändi saapuu ensimmäistä kertaa Porvooseen 11.06.2022! Varmista lippusi ajoissa, tämä keikka tullaan myymään loppuun!

Liput 20€

VIP-lippu 129€

VIP-lipput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä ravintola-alueelle että VIP-alueelle. VIP-alue on (tarvittaessa) katettu tila, jossa jokaiselle oma istumapaikka. Hintaan sisältyy myös illallinen noutopöydästä, katso menu alta+ 2kpl. valinnainen juoma. Alueella myös oma baari käytössä, jolloin vältyt jonottamiselta.

VIP_ruokailu klo 17-19

Illan ohjelma:

Klo16: DJ Klasu (Lounge musiikkia)

Klo18: Kihara & Frans, Porvoon kovin Duo!

Klo20: DJ Klasu. On aika siirtyä bilemusiikin pariin

Klo22: PORTION BOYS!!

Tarkemmat tiedot:

www.hamarinranta.fi/tapahtumat

Portion Boys on vuonna 2010 YouTube-palvelussa toimintansa aloittanut isojokelais-tamperelainen yhtye.

Heidän ensimmäinen kappaleensa oli ”Pelimiehen Paratiisi”, joka julkaistiin vuonna 2010. Seuraava kappale oli vuonna 2012 julkaistu ”Huuleen”. Samana vuonna julkaistiin myös ”Pumppaa”, josta yhtye teki uuden version vuonna 2013. Pumppaa oli äijähuumorista ammentavan, ysärihenkisen bilebändin läpimurtobiisi.

”Mielensäpahottaja’”-single joutui nimikohun keskelle, koska kappaleen nimen katsottiin loukkaavan tavaramerkkiä. PB ilmoittikin myöhemmin kappaleen julkaistavan uudelleen nimellä ”Mieleni pahotin”.

Tämän hetken tunnetuimpia kappaleita ovat Vauhti Kiihtyy feat. Matti ja Teppo, sekä Kyläbaari

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeudet tapahtumamuutoksiin

Muita vastaavia tapahtumia