Siirry sisältöön
Naishenkilö valkoisessa mekossa istuu piirtoheittimen edessä, taustalla vaaleita pisteitä sinisellä taustalla

Portmanteau: Piste Piste Piste (klo 9 ja 10.30)

Porvoon kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämä lastentapahtumasarja Maailman tärkeimmälle yleisölle jatkuu keväällä innostavalla nykysirkustarjonalla. Esitykset toteutetaan Taidetehtaan Tehdassalissa ja ne ovat sanattomia eli sopivat kaikille kielestä riippumatta. Lämpimästi tervetuloa!

Company Portmanteaun tanssia, kuvataidetta ja sirkusta yhdistävä esitys perustuu Mario Valen kirjaan ”Três pontinhos” (Kolme pientä pistettä). Tule mukaan kiehtovalle matkalle muotojen ja luovuuden maailmaan! Tyhjä valkoinen näyttämö muuttuu mielikuvitukselliseksi maailmankaikkeudeksi vanhojen piirtoheittimien avulla.

Piste, piste, piste on lapsille suunnattu monialainen esitys, jossa yhdistyvät nykysirkus, tanssi ja kuvataide. Liikkeen, illuusion ja sirkustaitojen avulla esiintyjät leikkivät pisteiden muuttumisella viivoiksi ja luovat piirtoheittimien avulla erilaisia tilanteita ja maailmankaikkeuksia, jättäen tilaa lasten omalle mielikuvitukselle ja tulkinnoille.

Esitykset: 16.2. klo 9.00 (täynnä) ja klo 10.30
Paikka: Taidetehdas 1krs, Tehdassali
Kieli: sanaton esitys
Kesto: 45 min
Ikäsuositus: 3+
Liput: 3€ / hlö (Varhaiskasvatuksen ja koulun henkilökunnalla vapaa pääsy)
Maksu: Paikan päällä kortilla tai sisäisellä laskutuksella.
Ilmoittautuminen: Alla olevan lomakkeen kautta (paikkoja on rajoitetusti, ilmoittautumiset käsitellään saapumisjärjestyksessä.)

Tapahtuman järjestää Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut.

Veronica Svenskberg

Vs. kulttuurikoordinaattori

Muita vastaavia tapahtumia