Siirry sisältöön

Porvoo Jazz Club Goes Local feat. Jay Kortehisto @Runo

On taas aika tehdä katselmus paikalliseen jazziin, kun Porvoo Jazz Goes Local töräyttää kevään käyntiin tähtivieraanaan Jay Kortehisto ja tällä kertaa poikkeuksellisesti hotelli Runon upeissa puitteissa Vanha 123:n sijaan.
Pasunisti-laulaja Jay Kortehisto on työskennellyt kevyen musiikin kentällä lähes 30 vuotta. Energisenä ja monipuolisena muusikkona tunnettu Kortehisto on kiertänyt niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä areenoilla mm. Jimi Tenorin, Nuspirit Helsingin, Sunrise Avenuen, Apocalyptican, Nicole Willisin, Leningrad Cowboysin, Timo Lassyn, Sami Saaren, Dallapen, Ricky Tick Big Bandin, UMOn sekä Sami Pitkämön kanssa. Vuonna 2018 hän julkaisi debyytti sooloalbumin Jay Kortehisto, joka pitää sisällään omia jazzsävellyksiä suomenkielellä esitettynä. Hän toimii myös 2013 perustetun, 50-luvun R&B soittavan Screaming Jay & The Bones yhtyeen laulusolistina.
Klubia isännöi taas perinteisesti kosketinsoittaja Emil Luukkonen. Nelikon rummuissa jazz-skenen maineikas klubikonkari Thomas Törnroos sekä bassossa taitava, Afrojazz Quintetissakin vaikuttanut Daniel Iiskola.
Huom!
Runo Hotel, Rihkamakatu 4 Porvoo
Liput ennakkoon Livetosta 13/11€, Ovelta 15/13€.
Ovet auki klo 19.30

Muita vastaavia tapahtumia