Siirry sisältöön

Porvoo Jazz Club: Kaisa’s Machine

  • 15.03.2024
  • 20:00 - 22:00
  • Vanha 123
  • Liput ennakkkoon 15/13€, ovelta 20€
  • 18
Osta liput
Kaisa Mäensivu on yksi tämän hetken kiinnostavimmista kotimaisista jazzmuusikoista, jonka kyvyt on noteerattu legendaarista musiikkialan kansainvälistä julkaisua “Down beatia” myöden. 

Kontrabasisti Kaisa Mäensivun luotsaama kvartetti perustettiin syksyllä 2015 ja yhtyeen ensiesiintyminen oli Rytmihäiriöklubilla helmikuussa 2016. Siitä lähtien Masiina on herättänyt nousujohteista kiinnostusta, ja on esiintynyt Suomen niin suurimmilla jazzfestivaaleilla (mm. Pori Jazz, Tampere Jazz Happening, Turku Jazz) kuin ulkomaillakin (mm. Ronnie Scott’s, Smalls Jazz Club, Rochester Jazz Festival, Bimhuis, Stockholm Jazz Festival). 

Kaisa’s Machinen ensimmäinen albumi, vuonna 2017 ilmestynyt In the Key of K esittelei kypsän näkemyksen modernista jazzista ja laatuyhtyeen saumattomasta yhteistoiminnasta Mäensivun sävellysten muodossa. Jatkuvasti uusia reittejä etsivä ja yhä persoonallisempaan suuntaan etenevä energisen kupliva kansainvälinen yhtye tuo Mäensivun monikerroksisen musiikin henkiin.

Aatos After Work, eli Aatos Café on avoinna koko illan! Tervetuloa siis jo vaikka heti töiden jälkeen rentoutumaan ennen keikkaa. Tarjolla skumpa tai alkoholiton raparperikuohu ja tapaslautanen 19€.

Kaisa Mäensivu – basso
Max Zenger – saksofonit
Rasmus Sörensen – piano
Joe Peri – rummut

Liput ennakkoon: porvoojazzfestival.com 15/13€, ovelta 20€. 

Kuva: Oskari Joutsen

Muita vastaavia tapahtumia