Siirry sisältöön

Porvoo Jazz Club: MATHIAS SANDBERG TRIO

  • 19.04.2024
  • 20:00 - 22:00
Osta liput
Jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandberg, jota amerikkalaisessa musiikkilehdessä Jazziz Magazine on kutsuttu ”yhdeksi Suomen parhaiten varjelluista salaisuuksista”, kuuluu maamme aktiivisimpiin jazzmuusikoihin. Hän on opiskellut New Yorkin Manhattan School of Musicissa ja Bostonin Berklee College of Musicissa, ja työskennellyt mm. Georg Riedelin, Pierre Swärdin, Peter Asplundin, Nick Mancinin, Jukka Eskolan, Teppo Mäkysen
ja Manuel Dunkelin kanssa. Sandberg tekee vuosittain satakunta jazzkonserttia ja on kiertänyt sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa.
Mathias Sandbergin debyytti-soololevy “The Doctor” on saanut ylistäviä arvosteluja molemmilla puolilla Atlanttia ja sitä on soitettu ahkerasti jazzradiokanavilla Euroopassa, Yhdysvalloissa, Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa. Sandbergin pitkään odotettu uusi triolevy “The Captain” ilmestyi 2023, ja yhtye teki levyn myötä 60 konsertin levynjulkaisukiertueen Enontekiöltä Helsinkiin (mm. Pori Jazzin kautta).
Konsertissa kuullaan trion omalaatuista ”hard swingin’, groovy & soulful jazz”-sekoitusta vahvoilla melodioilla, rytmisesti leikkisää improvisaatiota ja lähes telepaattista yhteissoittoa.
Mathias Sandberg, kitara
Zacharias Holmkvist, kontrabasso
Stefan Brokvist, rummut
Liput ennakkoon 15/13€, ovelta 20€.
Kuva Jan Sandvik

Muita vastaavia tapahtumia