Siirry sisältöön

Porvoo Jazz Festival: Mikko Iivanainen Solo

Liput - Biljetter

Porvoo Jazz Festival 29.9.-1.10.2023

Kitarataituri Mikko Iivanainen esiintyy Porvoon Taidehallissa sunnuntaina 1. lokakuuta klo 16. Konsertti on osa Porvoo Jazz Festivaalin ohjelmaa.

Tutustu tarkemmin festivaalin ohjelmaan osoitteessa www.porvoojazzfestival.com

Porvoo Jazz Festival: Mikko Iivanainen Solo
Su 1.10. klo 16 (ovet 15.30), Taidehalli
Liput ennakkoon 20/15/10 €, ovelta 25€
Ikärajaton

Mikko Iivanainen (s.1975) on huomattavan monipuolinen kitarataituri, joka on tehnyt yhteistyötä mm. Johanna Iivanaisen, Maria Kalaniemen, Timo Alakotilan, Edu Kettusen ja Juhani Aaltosen kanssa. Projekti sooloartistina alkoi vuonna 2019 ja ominaista siinä on tasaveroinen suhde kitaransoiton ja säveltämisen välillä. Ne ovat ikäänkuin kolikon molemmat puolet, jotka ruokkivat toisiaan. Suurella soundipaletilla maalaava kitarataiteilija on julkaissut kolme sooloalbumia: Progesävyisen ensemble albumin Last Room (2014) sekä soolokitara levyt A River Runs through It (2020) ja tuoreimpana Lullaby for Lost Souls (2023). Iivanainen esittää kappaleitaan sekä akustisella että sähkökitaralla.

’Musiikilla on todella suuri ja moninainen merkitys itselleni. Lohtu on yksi asia, jota saan sekä kuuntelijana että esittäjänä. Koen jonkinlaista vastuuta tuottaa sellaista musiikkia, jossa tämä elementti olisi läsnä. Ajatus siitä, että emme ole yksin tässä universumissa vaikka maailma ympärillä olisi kuinka sekaisin. Jos saan yhdessäkin kuulijassa tapahtumaan pienenkin liikkeen, silloin koen onnistuvani’. – Mikko Iivanainen

Tapahtuman järjestää Porvoo Jazz Festival yhteistyössä Porvoon kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa

Muita vastaavia tapahtumia