Siirry sisältöön

Porvoo Jazz goes Bosgård: Mimie Moore Jazz Edition

  • 03.08.2022 18:00
  • Båsgord
  • 13/11e & ovelta 15/12e
  • S
Porvoo Jazz Club pukeutuu kesävaatteisiin ja matkustaa Porvoon maaseudulle, kuvan kauniiseen luomutila Bosgårdiin! Lavalle nousee näyttävä seitsenhenkinen Mimie Moore Jazz Edition, jossa perinteisesti triona nähty Mimie Moore kutsuu joukon ihania jazzmuusikoita seurakseen.
Mimie Moore (Elina Brooks, Maija Kurki & Saana Trygg-Nevanlinna) on keväällä 2013 perustettu yllätyksellinen naistrio. Yhtyeen tavoitteena on luoda konstailematonta musiikkia, joka tuntuu hyvältä niin itsestä kuin yleisöstäkin. Trio säveltää ja esittää musiikkia leikitellen villisti ja häpeilemättömästi tunnelmilla, kornejakaan sävyjä kaihtamatta. Runsaan mehevät stemmalaulut jylisevät huumorin ja vakavuuden kaikilla asteilla.
Mimie Moore Jazz Edition on sekoitus Mimielle tyypillistä hersyvää stemmalaulua ja upeiden muusikoiden taidonnäytettä. Soittimissa heruttelevat Mikko Iivanainen (kitara), Sampo Tiittanen (basso), Emil Luukkonen (koskettimet) sekä Thomas Törnroos (rummut)
Illan voi halutessaan aloittaa vaikkapa saapumalla hyvissä ajoin ravintolan viehättävälle kesäterassille ja maukkaan ruoan ohella nauttia Bosgårdin suvimaisemista. Konsertti järjestetään tilan tunnelmallisella heinävintillä, jossa myös mahdollisuus nauttia ravintolan ja baarin antimista. Kukkamekot ynnä muut kesätamineet päälle ja tervetuloa aistimaan todellista elokuista maalaisromantiikkaa!

Muita vastaavia tapahtumia