Siirry sisältöön

Särö Open Mic -runoklubi

Kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö ry kutsuu kaikkia runoudesta ja spoken wordista kiinnostuneita tekstintekijöitä saapumaan Särö Open Mic -runoklubille. Yleisölle pääsymaksuttomassa tilaisuudessa kaikki ovat tervetulleita esittämään kieleen katsomatta omia runojaan viiden minuutin ajaksi.
Oman esiintymispaikkansa voi varmistaa lähettämällä ennakkoon sähköpostia otsikolla ”SÄRÖ OPEN MIC” osoitteeseen: harri.hertell@gmail.com Osallistujia pyydetään viestissä kertomaan myös esiintymisnimensä.
Klubin kutsuvierasesiintyjänä on tällä kertaa Aatos Ketvel. Ketvel on nuori laulaja-lauluntekijä-lavarunoilija, jonka levottomat lyriikat tanssahtelevat alas absurdiikan polkuja siinä sivussa sanailotellen. Hänen tuotantoaan määrittävät epäkaupallinen eetos, kotikutoinen estetiikka ja kyltymätön kokeilunhalu. Monimediaiseen taiteeseensa Ketvel ammentaa inspiraatiota sotkuista, kaikkeuksista, vadelmapensaista, hedelmistä ja niiden mädästä. Lavalla hän pyrkii performoimaan jonkinlaisen outolinnunpesän, linnunlaulunsa luodaten syvälle pään sisään ja sukupuolen tuolle puolen. Intensiivinen lavapreesens pitää kuulijan otteessaan Ketvelin rokatessa binääreitä karkuun riiminsä ulos äyskähdellen.
Illan juontajana toimii runoilija Harri Hertell.
Tapahtumaan voi tulla esiintymään myös ilman ennakkoilmoittautumista, mikäli esiintymisvuoroja on vielä tapahtumailtana jäljellä. Lämpimästi tervetuloa mukaan elävän runouden äärelle!
Tilaisuudessa on mahdollisuus suorittaa vapaaehtoinen pääsymaksu.
Järjestäjä: Kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö ry.
Tukijat: Taiteen edistämiskeskus, SKR:n Uudenmaan rahasto.

Muita vastaavia tapahtumia