Siirry sisältöön

Sinnen Viiniparatiisi goes Skärgård

  • 18.07.2024
  • 16:00 - 21:00
Bistro Sinnen Viiniparatiisi-viiniklubi tuo yhteen viinin ystävät ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia, maistella ja nauttia huippulaatuisia viinejä. Haluamme tehdä viinimaisteluista sosiaalisen ja mukavan kokemuksen, joten tilaisuuteen voi osallistua yksin, kaksin tai isommalla porukalla.

Tällä kertaa matkaamme Viiniklubin kanssa Porvoon saaristoon!
Tervetuloa nauttimaan saaristoillasta Porvoon Vessöössä sijaitsevaan ravintolaamme Nybergs Varpetiin torstaina 18.7.2024. Illan vetäjinä toimivat Sinnen viiniklubin isäntä Kari yhdessä suosikkisommelierinsa Elinan kanssa. Elina edustaa Vindirektiä, joka on johtavia laatuviinien maahantuojia, ja jonka kanssa ja Sinnellä on pitkä yhteistyöhistoria.

Lähdemme matkaan bussilla klo 16 Taidetehtaalta, ravintola Fabrikenin edustalta. Paikalle saavuttuamme on mahdollisuus ihailla mahtavia merimaisemia jääkauden aikaisilta kallioilta, illan aloitamme nostamalla maljan Suomen suvelle klo 17. Herkkuja notkuva Saaristolaispöytämme on tarjolla klo 17.30 -19.00 ja pöydän antimia on mahdollisuus nauttia omaan tahtiin tastingin lomassa. Elina on luvannut meille mukavan viinisetin kesäiseen tyyliin. Lisäksi tarjoilemme kahvit ja jälkiruoat. Palaamme Taidetehtaalle n. klo 21.

Matkan hinta 135 €/vieras
(Viiniparatiisin klubijäsenille 95 €/vieras)
Hintaan sisältyy bussikuljetus, saaristolaisbuffet sekä ohjattu viinitasting maisteluannoksineen. Tilaisuus on K-18.

Ilmoittautuminen
Sitovat ilmoittautumiset 9.7. mennessä sähköpostitse myynti@nordicravintolat.fi. Ilmoita osallistuvien vieraiden määrä sekä mahdolliset allergiat. Ilmoitathan myös, mikäli ette osallistu yhteiskyytiin.

Huom! Matka toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 16 henkilöä. Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme varauksen tehneelle henkilölle maksulinkin matkan maksua varten.

Viiniklubin jäsenet saavat säännöllisesti kutsuja erilaisiin viinimaistelutapahtumiin ja eksklusiivisiin tarjouksiin ravintolassa. Jäsenyys on maksuton.

Muita vastaavia tapahtumia