Siirry sisältöön

Suunnittelutyöpaja Kilpilahden, Kulloon ja Mickelsbölen osayleiskaavatyön etenemisestä

Kilpilahden, Kulloon ja Mickelsbölen osayleiskaavatyö etenee syksyn aikana ja kaupunki haluaa osallistaa alueen asukkaita ja maanomistajia kutsumalla kaikki kaavatyöstä kiinnostuneet syyskuun lopulla järjestettävään suunnittelutyöpajaan.

Kaupunki järjestää kolmipäiväisen suunnittelutyöpajan alueen asukkaille ja maanomistajille tiistaina 26.9, keskiviikkona 27.9. ja torstaina 28.9.2023 klo 14.00–19.00 Byagårdenin tiloissa Kulloossa, osoitteessa Kulloon kartanon tie 18.

Suunnittelutyöpajassa Byagårdenissa on kaupunkisuunnittelun väki keskustelemassa osayleiskaavatyön vaiheesta ja kuuntelemassa maanomistajien ja asukkaiden omia näkemyksiä ja suunnitelmia. Esillä pajassa on myös tähän mennessä tehtyjä selvityksiä sekä alustavat maankäytön tavoitteet.

Suunnittelijat ovat paikalla Byagårdenissa kolmen päivän ajan, jolloin asukkaat voivat valita itselleen parhaiten sopivan ajankohdan tulla tutustumaan kaavahankkeen etenemiseen ja keskustelemaan kaavatyön tavoitteista. Toiveena on, että mahdollisimman monella on mahdollisuus tulla paikan päälle Byagårdeniin.

Tervetuloa!

Muita vastaavia tapahtumia