Siirry sisältöön

Taloudellinen itsemurhaklubi: Lempi Elo, Musta Huone @ Porvoon Kulttuurilaiva

Taloudellinen itsmurhaklubi on Veeti Aaltosen kuratoima musiikkiklubi joka toteutetaan Porvoon Kulttuurilaivalla.
Artistiesittelyt:
LEMPI ELO
Lempi Elon musiikissa kaikuu niin folk, jazz kuin klassinen ja progressiivinen musiikki. Aamukahveista havumetsämaisemiin, päivännoususta illankajoon, Elo kertoo tarinoita matkasta, jossa kierrymme yhteyden ja yksinäisyyden salaisuuksiin. Yhtyeen lausuessa melodiat tututkin paikat tuntuvat vierailta.
Lempi Elo on hurmannut kuulijoita herkkyydellään ja vimmaisella alkuvoimaisuudellaan tuoreella levyllään Huojuvat puut, jonka laulujen on kuvailtu olevan jatkumoa Liekin ja Scandinavian Music Groupin kaltaisten klassikkoartistien värittämään laulukirjaan. Folkahtavaa ja progehtavaa taidepoppia soitetaan ilmavasti ja nuottien väleihin toisinaan jääville hiljaisuuksille annetaan tilaa. Luvassa on siis “tunnelmointia ja tykitystä”.
MUSTA HUONE
Kylmää ja äänekästä shoegazea ja wall of sound -estetiikkaa ambientin tekstuureihin yhdistelevä Musta Huone on kotimaisen tunnelmarockin kiinnostavimpia tuoreita nimiä. Pohjoisesta melankoliasta inspiraatiota niin teksteihin kuin melodioihinsa ammentava ryhmä on livenä ehtinyt tekemään ensimmäisiin kokijoihin suuren vaikutuksen myös post-punkin ja krautin puolelle lipsahtavalla hypnoottisen raskaalla vyörytyksellä.
Musta Huone on juuri saanut valmiiksi uuden albuminsa miksauksen.
Ovet 18
Tapahtuma loppuu 22
Tervetuloa!
Välkommen!
Welcome!

Muita vastaavia tapahtumia