Siirry sisältöön
Taidetehdas 10 vuotta!

Tarja Turunen ja Pentti Hietanen – Kaunotar & Kulkuri – SIIRTYY KEVÄÄLLE 2023

Joudumme ikäväksemme tiedottamaan, että kyseinen kiertue joudutaan siirtämään ensi keväälle suomen päässä olevien logististen ja tuotannollisten ongelmien takia.
Haluamme vielä erikseen painottaa, että kiertueen siirtyminen ensi keväälle ei riipu kiertueen solisteista tai artisteista.

Lippujen Palautus avautuu nyt ja sulkeutuu 5.5. Lippujen palautus onnistuu Lippupisteen palautuslomakkeen kautta: https://web.lippu.fi/palautus/

Tulemme avaamaan palautuksen uudestaan viikoksi uusien päivien julkaisun jälkeen, joten mikäli uudet päivät eivät käykään, voit palauttaa lippusi tässä vaiheessa. Uudet päivät julkaistaan viimeistään syyskuussa.

Suomen kirkkaimpiin laulajatähtiin luketuvat Tarja Turunen ja Pentti Hietanen yhdistävät voimansa ensi toukokuussa Kaunotar & Kulkuri -konsertissa. Ohjelmisto sisältää kummankin unohtumattomimpia sävelmiä.

Upean kansainvälisen uran tehnyt Tarja Turunen julkaisi viimeisimmän Closer to the Sky -singlensä, joka on täysin uusi aluevaltaus: tulevaa levyä on työstetty yhdessä saksalaisen edm-suuruus Torsten Stenzelin kanssa. Outlanders-nimellä kulkevassa projektissa ovat mukana myös muun muassa progejätti Yesin entinen kitaristi Trevor Rabin, Joe Satrian, Marty Friedman sekä Mike Oldfield.

Pentti Hietasen laaja-alainen ura upeiden ooppera- ja viihdeisävelmien tulkitsijana alkoi jo 1990-luvun lopulla, ja toden teolla mies on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin esimerkiksi Con Amore- sekä Rakastan elämää -albumeillaan.

Esityksen kesto:

n. 2 tuntia sisältäen väliajan

Tilaa väliaikatarjoilut etukäteen! Ennakkoon tilaamalla tarjoilut odottavat sinua valmiina pöydässä kun väliaika alkaa.

Ennakkotilaukset viimeistään kaksi päivää ennen näytöstä sähköpostitse osoitteeseen info@fabriken.fi tai arkisin (klo 9-16.00) puhelimitse numeroon 050 356 63 94.

Tarja Turunen & Pentti Hietanen

Muita vastaavia tapahtumia