Siirry sisältöön

THE HOUSE IS ROCKIN’

Liput

Tina Turner/Elton John Tribute Show

THE BEST – GOODBYE YELLOW BRICK ROAD – GOLDENEYE – CROCODILE ROCK – PROUD MARY – YOUR SONG – PRIVATE DANCER ja monia hittejä hittien perään.

Nyt on saatu kasattua yhteen varsinainen dreamteam. Loistavat laulajat, upeat tanssijattaret ja mahtava bändi. Eli tältä porukalta ei voi odottaa enempää eikä vähempää, kuin mielettömän upeaa showta.

Tina Turnerin tuotantoa tulkitsee pääasiassa valloittava Ann Charlotte, joka on tehnyt pitkän uran studiomuusikkona ja jonka ääntä kuullaan monen eturivin artistin levyillä. Nykyisin hän esiintyy mm. Aikakoneessa ja Velvet Raven yhtyeessä.

Osan Tinan tuotannosta tulkitsee Anne Lampela, joka laulaa useissa kevyen musiikin yhtyeissä jazzista souliin, mm. omassa Ann Lake-yhtyeessä. Lisäksi hän on ollut mukana musikaaleissa, oopperoissa sekä lukuisissa näyttävissä musiikkiprojekteissa.

Elton Johnin osuuden Turun ja Rauman konsertissa hoitaa Mikael Saari, joka on tullut kansalle tutuksi Tähdet Tähdet-laulukilpailusta, UMK-kilpailun finaalista sekä useista teatteri- ja musikaalirooleistaan. Viimeisimmät esiintymiset ovat Show Must Go On, Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva spektaakkeli sekä Grease-musikaali.

Elton Johnin osuuden Porvoon, Järvenpään ja Lappeenrannan konserteissa hoitaa Dimitri Keiski.

Hän on tehnyt pitkää uraa Ruotsissa, ja täällä Suomessa hän on tehnyt yhteistyötä mm. Remun ja Dannyn kanssa. Nykyisin hänellä on oma bändi TheDimitri Keiski Band.

Savage Sisters-tanssiryhmän muuvit ja koreografiat eivät varmasti jätä ketään kylmäksi, eikä varmasti vähiten Paula Kotilaisen upea tankotanssi Private Dancerissä.

The House Is Rockin’ taustabändissä on mukana musiikin rautaisia ammattilaisia, jotka saavat kappaleet lähtemään suorastaan lentoon. Osana taustabändiä ovat mukana myös upeääninen kolmikko, Ann Lake Singers.

Ann Charlotte                    Laulu

Mikael Saari                       Laulu

Dimitri Keiski                     Laulu

Anne Lampela                   Laulu

Annina Tuominen             Laulu

Minna Andersson              Laulu

Antti Kajander                   Kitara

Petri Salo                           Kitara

Jarkko Pietilä                      Koskettimet

Olli-Pekka Tuomisalo       Saksofoni

Mika Mäkelä                      Rummut

Juha Nyman                       Basso

Savage Sisters                   Tanssi

Johan Fallenius                  Miksaus

Tomi Tuominen                 Juonto

Kesto: 2h15min sisältäen väliajan 30min

Muita vastaavia tapahtumia