Siirry sisältöön

Tule vapaaehtoiseksi SPR:n Porvoon auttajaklubiin

  • 04.09.2024
  • 18:00 - 20:00
  • Kolo
  • 16 - 29 v.
Haluatko tehdä merkityksellistä vapaaehtoistyötä nuorten parissa ja saada kokemusta ryhmänohjauksesta? Tahdotko vahvistaa ensiaputaitojasi?
Tule vapaaehtoiseksi Porvoon Auttajaklubiin!
Toivotamme uudet vapaaehtoiset tervetulleeksi Porvoossa alkavaan Auttajaklubiin, joka järjestetään keskiviikkoisin kello 18-20 Kololla, Jokikatu 25, aloitus syyskuussa 2024. Klubikausi päättyy joulukuussa 2024.
Auttajaklubit tarjoavat avointa ensiapuryhmätoimintaa nuorille aikuisille (16–29 v). Viikoittaisissa tapaamisissa opitaan ensiaputaitoja sekä harjoitellaan suomen kieltä rennossa ja käytännönläheisessä ympäristössä. Materiaaleissa ja markkinoinnissa on huomioitu erityisesti osallistujat, jotka harjoittelevat suomen kieltä. Ryhmä on kuitenkin avoin kaikille nuorille. Ensiaputaitoja opiskellaan ja harjoitellaan selkeällä suomen kielellä ja tukikielenä on englanti. Klubikauden lopuksi suoritetaan virallinen Hätäensiapukoulutus (8h).
Toiminnan tarkoituksena on tukea kotoutumista ja ennaltaehkäistä syrjäytymistä. Nuoret pääsevät kehittämään kieli- ja yhteiskuntataitojaan, tutustumaan uusiin ihmisiin ja verkostoitumaan.
Vapaaehtoisena Auttajaklubissa pääset suunnittelemaan ja ohjaamaan ensiapupainotteista ryhmätoimintaa kerran viikossa (2h) nuorille (16-29v). Auttajaklubi-vapaaehtoisena:
• Osallistut perehdytykseen ja yhteiseen suunnittelutapaamiseen
o suomenkielinen 19.8.2024 https://oma.punainenristi.fi/event/29336
o englanninkielinen 21.8.2024 https://oma.punainenristi.fi/event/29352
• Opetat ensiaputaitoja valmiin materiaalin avulla yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa.
• Osallistut ryhmäytymistehtävien toteutukseen ja tuet osallistujia tutustumaan toisiinsa.
• Saat mahdollisuuden osallistua hätäensiapukurssille ja voit pyytää todistuksen vapaaehtoistehtävään osallistumisesta.
Ensiaputaidoista ja kokemuksesta ryhmän ohjaamisesta on hyötyä. Aiempi kokemus ei ole kuitenkaan edellytys osallistumiselle, sillä perehdytämme vapaaehtoiset tehtävään.
Ilmoittaudu mukaan sivun ylälaidasta. Lämpimästi tervetuloa mukaan Auttajaklubi -toimintaan!

Muita vastaavia tapahtumia