Siirry sisältöön

Tyttöjen luistelu- ja ringettekoulu

Alueella starttaa nyt täysin uusi toiminta tytöille, kun ringette rantautuu nyt vihdoin myös Porvooseen! Nyt on loistava mahdollisuus tulla tänä talvena oppimaan luistelun alkeet ohjattuun toimintaan – ilmaiseksi!

Toiminta järjestetään Porvoon Huntersin alla ja toiminta käynnistyy tytöille täysin ilmaisella luistelun kokeilukurssilla. Luistelu- ja ringettekoulussa luistelun alkeet opitaan erilaisten leikkien ja ratojen avulla.

Samalla jäällä luistelun alkeita harjoittelee 2013-2018 syntyneet tytöt, joten perheille tämä on oiva mahdollisuus tuoda eri ikäiset siskokset harrastamaan samaan aikaan ja samaan paikkaan. Tytöt tullaan jäällä kuitenkin jakamaan pienempiin ryhmiin, jotta kaikilla on mielekkäämpää harjoitella luistelun alkeita yhdessä osaavien ohjaajiemme kanssa. Luistelukurssille ilmoittautuessa ei tarvitse osata luistella etukäteen – opettelemme sitä yhdessä!

Varusteet, joita tarvitsee mukaan ovat: luistimet, kypärä, kaulaa suojaava vaate ja hanskat, jotka suojaavat käsiä. Riittävästi päälle, jotta jäällä touhuaminen on lapselle mukavaa. Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan jäälle varsinkin lasten kanssa, jotka tarvitsevat alkuun jäällä vielä tukea.

Veloitukseton luistelukurssi käynnistyy maaliskuussa Porvoon nuorisojäähallissa lauantaisin klo 17.15-18.15. Kurssi järjestetään seuraavasti: 5.3., 12.3., 19.3 ja 26.3.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet:

hunters.fi tai ira.merivaara@gmail.com / 050-5282505

Muita vastaavia tapahtumia