Siirry sisältöön

Yö väistyy- levynjulkaisukonsertti

  • 10.08.2024
  • 17:00 - 18:00
Yö väistyy- levynjulkaisukonsertti pidetään la 10.8.2024 klo 17 Porvoon musiikkiopistolla Kaivokadulla. Konsertissa kuullaan viulisti Liisa Karhulta kesällä 2024 julkaistun Yö väistyy- levyn ohjelmistoa.

Mukana on ihania ikivihreitä klassikoita kuten Mårtensonin Myrskyluodon Maija, Hietanen-Wesslinin Nocturne, Aaltoilan Akselin ja Elinan häävalssi ja Fougstedtin Romanssi. Nimikkokappale on Vesa Mäkisen säveltämä Yö väistyy, joka on tv-sarjan Karjalan kunnailla tunnusmusiikki.

Liisa on Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva, nykyään vantaalainen viulisti ja viuluopettaja. Hän soittaa klassista ja viihteellistä musiikkia sekä toimii Tauno ja Ansa- musiikkiteatterin viulistina. Vuosien varrella ihmiset ovat esittäneet toiveita ikivihreiden klassikkojen levystä. Nyt tämä toive on kuultu ja levy on julkaistaan.

Liisa opettaa Porvoon seudun musiikkiopistossa viulua ja päiväkotimuskareita. Konsertissa musisoivat Liisan kanssa kitaristi-basisti Kari Lauronen ja pianisti Heidi Luukka-Vanhanen. Kari on kiteeläinen muusikko ja studioisäntä. Heidi on espoolainen muskari- ja piano-opettaja.

Konsertin pääsymaksu on 10 euroa (lapset 5 euroa). Lämpimästi tervetuloa viihteellisten ikivihreiden pariin!

Muita vastaavia tapahtumia