Teatteritaide

Tutustuminen TeatteriTaloon

Teatteri Soittorasian TeatteriTalossa Suomenkylässä askarrellaan, leikitään, näytellään, pukeudutaan ja käytetään mielikuvitusta. Teatterisalissa jännitetään esityksen parissa ja kokeillaan miltä tuntuu olla parrasvaloissa. Teatterin Verstaalla voi pukeutua ja tutustua teatterin tekemiseen, sekä valmistaa vaikka oman pienen esityksen. Miten teatteriesitys syntyy ja mitä kaikkea esityksen tekemiseen tarvitaan?

Täti Monikan kammarissa voi tutustua Täti Monikaan ja tavata itse Tädin. Muistoksi voi mukaan ottaa Täti Monika-värityskuvan. Voitte myös tuoda piirustuksia ja tervehdyksiä Täti Monikan postilaatikkoon, joihin Täti Monika vastaa teille.

Työpajat ryhmille

Tarjoamme maksutta TeatteriTalossa vieraileville ryhmille 30-45 min kestoisen työpajan vuodenaikaan sopivalla teemalla. Teemoina mm. Syksy – Peikkonotko ja Peikkojen metsä, Joulu – Tonttuilua Tonttupajassa, Kevät – Noitamaista menoa ja Velhojen taikoja.

Varaa maksuton vierailukäynti: info@teatterisoittorasia.com

Teatterimuskari- ja satuteatterituokiot

Järjestämme teidän tiloissa, teille sopivana ajankohtana Teatterimuskarituokioita musisoiden ja tarinoiden tai Satuteatterituokioita draamaseikkaillen satujen ja tarinoiden ihmeellisessä maailmassa.

Varaukset: Teatterimuskarit Sanna Karjalainen p. 044 533 2185, sanna.karjalainen@teatterisoittorasia.com ja Satuteatterit Pentti Kinosmaa p. 040 557 3223, pentti.kinosmaa@teatterisoittorasia.com