Siirry sisältöön

Äitiys- ja lastenneuvolan yhteystiedot

Ensimmäinen yhteydenotto

Kun odotat ensimmäistä lastasi tai olet muuttamassa Porvooseen muualta ja olet ensimmäistä kertaa meihin yhteydessä, soita tai laita sähköpostia osastonhoitaja Minna Nousiaiselle. Puhelinaika on ma-to klo 9–10, puh. 040 766 1803, jätä tarvittaessa soittopyyntö. Voit varata ajan myös sähköpostitse minna.nousiainen@itauusimaa.fi. Muistathan tuolloin kertoa myös osoitteesi. Asiakkaat jaetaan alueittain hoitajien kesken, jotta voimme tarjota perheille tasapuoliset palvelut.

Pyrimme Porvoossa siihen, että perheellä on niin sanottu oma hoitaja, joka oppii tuntemaan perheen ja perhe hoitajan. Asiakassuhteen kautta saat oman hoitajasi yhteystiedot, sekä opit mahdollisesti tuntemaan muitakin hoitajia omasta neuvolastasi. Näin paikka ja hoitajat tulevat perheelle tutuksi.

Porvoon neuvoloissa on terveydenhoitajia, joiden äidinkieli on suomi ja/tai ruotsi ja tahtotilamme on, että perhe saa palvelua toivomallaan kielellä. Neuvolassa on myös paljon englanniksi asioivia asiakkaita ja jos emme pysty löytämään yhteistä kieltä, käytämme laadukkaita tulkkauspalveluita apunamme.

Tervetuloa neuvolaan!

Perhekeskuksen neuvola

Löydät meidät osoitteesta: Taidetehtaankatu 4 C, 06100 Porvoo 3. kerros. Puhelinaika ma–pe klo 12–13.

Terveydenhoitajan avovastaanotto

Neuvolan terveydenhoitajan avovastaanotto toimii keskiviikkoisin klo 13.30-15.30. Äitiys- ja lastenneuvolan avovastaanotolla hoidetaan ilman ajanvarausta nopeita asioita, kuten lasten mittauksia, rokotuksia ja raskauteen liittyviä seurantoja. Voit myös varata ajan neuvolakäynnille. Avovastaanotolle ei voi tulla sairaana. Sairaustapaukset hoidetaan terveysasemalla.

Henkilökunnan yhteystiedot

Ellet tiedä keneen olla yhteydessä, voit soittaa osastonhoitaja Minna Nousiaiselle ma–to klo 9–10, puh. 040 766 1803.

Päivi Andersin, terveydenhoitaja

Carola Bäckman, terveydenhoitaja

Carola Grönroos, terveydenhoitaja

Noona Heikkilä, terveydenhoitaja

Tiia Kylliäinen, terveydenhoitaja

Heidi Mustonen, terveydenhoitaja

Minna Nousiainen, osastonhoitaja

Elisa Pennanen, terveydenhoitaja

Solveig Uddström-Kiiski, terveydenhoitaja

Tuuli Waljus-Neem, terveydenhoitaja

Kevätkummun neuvola

Löydät meidät osoitteesta: Sammontie 6, 06150 Porvoo. Neuvolan terveydenhoitajan avovastaanotto toimii perjantaisin 9–11. Äitiys- ja lastenneuvolan avovastaanotolla hoidetaan ilman ajanvarausta nopeita asioita, kuten lasten mittauksia, rokotuksia ja raskauteen liittyviä seurantoja. Voit myös varata ajan neuvolakäynnille. Avovastaanotolle ei voi tulla sairaana. Sairaustapaukset hoidetaan terveysasemalla.

Puhelinaika ma–pe klo 12–13.

Ellet tiedä keneen olla yhteydessä, voit soittaa osastonhoitaja Minna Nousiaiselle ma–to klo 9–10, puh. 040 766 1803.

Inge-May Sandholm, terveydenhoitaja

Daniela Svensson, terveydenhoitaja

Anna Vänskä, terveydenhoitaja

Gammelbackan neuvola

Löydät meidät osoitteesta: Viertotie 3, 06400 Porvoo. Neuvolan terveydenhoitajan avovastaanotto toimii maanantaisin klo 9–11. Äitiys- ja lastenneuvolan avovastaanotolla hoidetaan ilman ajanvarausta nopeita asioita, kuten lasten mittauksia, rokotuksia ja raskauteen liittyviä seurantoja. Voit myös varata ajan neuvolakäynnille. Avovastaanotolle ei voi tulla sairaana. Sairastapaukset hoidetaan terveysasemalla.

Puhelinaika ma–pe klo 12–13.

Ellet tiedä keneen olla yhteydessä, voit soittaa osastonhoitaja Minna Nousiaiselle ma–to klo 9–10, puh. 040 766 1803.

Sirpa Leisti-Johansson, terveydenhoitaja

Jenni Mattila, terveydenhoitaja

Janette Nordström, terveydenhoitaja

Anna Palomäki, terveydenhoitaja

Maria Rahikainen, terveydenhoitaja

Jaana Rapeli, terveydenhoitaja