Siirry sisältöön

Omatiimi

Sosiaali- ja terveydenhuollon asioita voidaan monen paikan sijaan hoitaa Omatiimissä.

Omatiimi

Omatiimi-palvelun piiriin pääseminen edellyttää aina ammattilaisen arviota. Omatiimin fokus on säännöllistä hoitoa vaativissa sairauksissa, erityisesti diabetes, sydän- ja verisuonisairaudet ja astma.

Omatiimissä sinua palvelevat tarpeittesi mukaan eri sosiaali- ja terveystoimen ammattilaiset, kuten sairaanhoitajat, terveydenhoitajat, lääkärit, jalkaterapeutit, sosiaaliohjaajat, sosiaalityöntekijät, depressiohoitajat ja fysioterapeutit, tarvittaessa myös muita ammattiryhmiä.

Sinut ohjataan Omatiimin palvelujen piiriin lääkärin tai hoitajan tekemän arvion perusteella. Hoitaja laatii kanssasi hoito- ja palvelusuunnitelman, jonka mukaisesti suunnitellaan mm. kontrollikäyntien tarve. Tässä yhteydessä saat myös Omatiimin yhteystiedot. Omatiimin yhteystietoja voit tarvittaessa kysyä terveyskeskuksen ajanvaraus- ja neuvontanumerosta 019 520 4351.

Ennen ensimmäistä Omatiimi-vastaanottoa täytä omahoitolomake ja ota se mukaan vastaanotolle. Ota mukaan myös ajantasainen lääkelista ja omamittaustulokset (esimerkiksi verenpaine, verensokeri). Tulosta omahoitolomake, tai nouda lomake Näsin terveyskeskuksesta.

Jatkossa saat neuvontaa, ohjausta ja palvelua Omatiimistä hoitosuunnitelmasi mukaisesti.