Siirry sisältöön

Omatiimi

Sosiaali- ja terveydenhuollon asioita voidaan monen paikan sijaan hoitaa Omatiimissä.

Ajankohtaista

Terveysaseman C-rapussa sijaitseva hissi on poissa käytöstä arviolta toukokuun loppuun asti. Tällä hetkellä asiakkaat pääsevät kolmanteen kerrokseen hissillä, johon on pääsy A-rapun sisäänkäynnin kautta.

Omatiimi

Omatiimi-palvelun piiriin pääseminen edellyttää aina ammattilaisen arviota. Omatiimin fokus on säännöllistä hoitoa vaativissa sairauksissa, erityisesti diabetes, sydän- ja verisuonisairaudet ja astma.

Omatiimissä sinua palvelevat tarpeittesi mukaan eri sosiaali- ja terveystoimen ammattilaiset, kuten sairaanhoitajat, terveydenhoitajat, lääkärit, jalkaterapeutit, sosiaaliohjaajat, sosiaalityöntekijät, depressiohoitajat ja fysioterapeutit, tarvittaessa myös muita ammattiryhmiä.

Sinulle varataan aina ensin aika hoitajan vastaanotolle. Hoitaja laatii kanssasi hoito- ja palvelusuunnitelman, jonka mukaisesti saat hoitoa ja palvelua. Tässä yhteydessä saat myös Omatiimin yhteystiedot.

Ennen ensimmäistä Omatiimi-vastaanottoa täytä omahoitolomake ja ota se mukaan vastaanotolle. Ota mukaan myös ajantasainen lääkelista ja omamittaustulokset (esimerkiksi verenpaine, verensokeri). Tulosta omahoitolomake, tai nouda lomake Näsin terveyskeskuksesta.

Jatkossa saat neuvontaa, ohjausta ja palvelua Omatiimistä hoitosuunnitelmasi mukaisesti.