Siirry sisältöön

Terveysasemalta saat maksutta yleiseen rokotusohjelmaan kuuluvat rokotukset, kuten jäykkäkouristus-kurkkumätä -rokotukset ja MPR-rokotukset (tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko).

Alle kouluikäiset rokotetaan lastenneuvoloissa ja kouluikäiset kouluterveydenhuollossa.

Ajanvaraus influenssarokotuksiin aukeaa 10.10.2022

Yleinen rokotuspaikka: Näsin Terveyskeskus, Askolinintie 1.

Lastenneuvola rokottaa alle kouluikäiset ja kouluterveydenhuolto koululaiset. Kotihoito rokottaa omat asiakkaansa.

Matkailijoiden rokotukset

Terveysasemalla hoidetaan tavallisimmat Euroopan matkakohteisiin sekä kaukomaiden yleisimpiin turistikohteisiin tarvittavat rokotukset, kuten hepatiitti- ja puutiaisaivotulehdusrokotukset.

Selvitä rokotustarpeesi ja muut matkaterveyteen liittyvät seikat ajoissa, mieluiten ainakin noin 2 kuukautta ennen matkaa.

Hepatiittirokotuksia ja puutiaisaivotulehdusrokotusta eli TBE-rokotusta varten tarvitaan resepti, jonka voit pyytää puhelimitse terveysaseman puhelinpalvelusta. Osta rokote itse apteekista ja käy pistättämässä se hoitajan vastaanotolla.

Erityisrokotukset matkailijoiden rokotusvastaanotolla

HUOM! Ei toiminnassa korona-aikana.

Matkailijoiden erityisrokotteet pistetään matkailijoiden rokotusvastaanotolla Näsin terveysasemalla, Askolinintie 1.

Rokotusvastaanotto toimii ajanvarauksella tiistaisin klo 9–11 (parittomat viikot).

Matkailijoiden rokotusvastaanotolla tarkistetaan matkailijan rokotussuunnitelma, ja siellä pistetään tarvittaessa mm. keltakuumerokotus ja annetaan resepti malarianestolääkitystä varten. Matkailuun tarvittavat erityisrokotteet ovat maksullisia. Pyydä resepti erityisrokotteeseen soittamalla matkailijoiden terveysneuvontaan. Osta rokote itse apteekista ja käy pistättämässä se matkailijoiden rokotusvastaanotolla.