Tilapäiset tunnukset

Haluatko käyttää kirjaston e-palveluita, mutta sinulla ei ole kirjastokorttia? Helle-kirjastoissa avautuu keskiviikkona 15.4.2020 Helle-kirjastojen yhteinen palvelunumero, jossa tehdään tilapäisiä e-asiakastunnuksia. Puhelinnumero on 019 520 2430 ja siihen vastataan maanantaista perjantaihin klo 10-15.

E-asiakas saa kirjastokorttinumeron ja tunnusluvun, joilla hän pääsee lainaamaan e-kirjoja ja äänikirjoja, lukemaan e-lehtiä sekä katsomaan elokuvia ja kuuntelemaan musiikkia verkossa. Tunnuksilla ei voi lainata tai varata muuta aineistoa. Kyseessä on tilapäinen asiakkuus, sillä e-asiakkuus mitätöityy automaattisesti kirjastojen taas avautuessa. Jos olemassa olevan kirjastokortin tunnusluku on unohtunut, uuden saa verkkokirjaston kirjautumisikkunasta löytyvän Unohditko tunnuslukusi -linkin avulla. Kokonaan uuden kirjastokortin voi hankkia sulkuajan jälkeen normaaliin tapaan käymällä kirjastossa.

Helle-kirjastot tarjoavat tunnuksilla käyttöön e-kirjoja, e-äänikirjoja, e-lehtiä sekä musiikki- ja elokuvapalveluita. Kirjastojen e-aineistojen käyttö on ollut koronatilanteen vuoksi suuressa kasvussa. Koko tarjonta löytyy osoitteesta https://helle.finna.fi.

Lisätietoja: Helle-koordinaattori Seija Kivelä, 040 489 5775, seija.kivela@porvoo.fi