Työpajat

Rytmiä päivään, suunta työelämään!

Nuorten työpajojen toiminta on sinulle 16 - 28 -vuotias porvoolainen, joka olet tällä hetkellä työtön, ilman opiskelupaikkaa tai muuten kaipaat tekemistä päiviin. Toimintaa on neljällä vakituisella työpajalla, joista on tarkemmat tiedot alla. Lisäksi järjestetään erilaisia vaihtuvia pajaryhmiä, joihin erillinen haku. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse hakiessasi pajoille.

Työpajalla osallistut yksilö-, työ- ja työelämävalmennukseen. Pajalle tullaan työharjoitteluun tai kuntouttavaan työtoimintaan, myös oppilaitosyhteistyö on mahdollista. Pajajakson pituus vaihtelee muutamasta viikosta kuukausiin.

Pajan tavoitteena on elämänlaadun ja työelämätaitojen parantaminen:

· terveyttä ja hyvinvointia lisäämällä · työ- ja työelämätaitoja kehittämällä ·     tavoitteellisella toiminnalla ja tekemisellä · yhteisöllisellä ryhmävalmennuksella ·     yksilövalmennuksen tuella

Täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä. Kutsumme sinut tutustumaan ja juttelemaan pajalle tulosta, päätöstä aloittamisesta ei vielä tarvitse tehdä. Mikäli sähköisen hakemuksen täyttäminen/lähettäminen ei onnistu, voit laittaa sähköpostia tai soittaa suoraan pajojen sosiaaliohjaajille. Haku Nuorten työpajoille on jatkuvaa ja aloittaa voit sopimuksen mukaan. Pajatoimintaa on vuonna 2018 viitenä päivänä viikossa ympäri vuoden, heinäkuuta lukuun ottamatta.

Työpajakoordinaattori Katja Voutilainen, puh. 040 544 1410

Aikuisten työpajojen toiminta on tarkoitettu yli 25-vuotiaille työttömille porvoolaisille. Pajalle tulet kuntouttavan työtoiminnan sopimuksella TE-toimiston tai Työvoiman palvelukeskus TYPin kautta.

Porvoossa on tällä hetkellä neljä eri työpajaa aikuisille, joista on tarkemmat tiedot alla. Työaika aikuisten pajoilla on neljä tuntia päivssä.

Tervetuloa pajoille!