Siirry sisältöön

Kilpilahti-Kulloo-Mickelsböle osayleiskaavatyöt etenevät

Porvoon kaupunki on käynnistänyt Sköldvikin osayleiskaavan uudistamisen (Y2) sekä Kulloon ja Mickelsbölen kyläasutusta ohjaavan osayleiskaavan (Y6) laatimisen. Suunnittelualueeseen kuuluu myös osia Svartbäckin, Åminsbyn, Mustijoen, Karlebyn ja Ali-Vekkosken kylien alueista. Sköldvikin osayleiskaavan uusimistyötä (Y2) ja Kulloo – Mickelsböle kyläasutuksen osayleiskaavatyötä (Y6) viedään aluksi yhtenä kokonaisuutena eteenpäin.

Kaavatyöstä järjestetään ensimmäinen kolmipäiväinen suunnittelutyöpaja tiistaina 26.9, keskiviikkona 27.9 ja torstaina 28.9.2023 klo 14.00-19.00 Byagårdenin tiloissa Kulloossa, osoitteessa Kulloon kartanon tie 18.

Suunnittelutyöpajalla on nähtävänä kaavatyön osallistumis- ja arviointisuunnitelma, laadittuja ja vireillä olevia lähtöselvityksiä sekä suunnittelun alustavat tavoitteet. Paikalla ovat kaupunkisuunnittelun edustajat keskustelemassa kaavatyön vaiheesta ja kuuntelemassa maanomistajien ja asukkaiden näkemyksiä.

TERVETULOA!

Osakaavatyön osallistumis- ja arviointisuunnitelma, laaditut lähtöselvitykset sekä suunnittelun alustavat tavoitteet ovat myös nähtävänä 26.9.- 20.10.2023 kaupungin verkkosivuilla https://www.porvoo.fi/asuminen-ymparisto/kaavoitus/yleiskaavat/kilpilahden-kulloon-ja-mickelsbolen-osayleiskaava/ sekä palvelupiste Kompassissa, Rihkamatori B, katutaso, avoinna arkipäivisin klo 9.00 -15.00.

Mitä toivot, että osayleiskaavan jatkosuunnittelussa otetaan huomioon?
Mielipiteen jättäminen käy helposti vastaamalla verkkokyselyyn. Kysely on avoinna 26.9-20.10.2023. Linkki kyselyyn aukeaa Porvoon kaupungin verkkosivujen kautta. Kyselyä on saatavana myös paperisena Kulloon suunnittelutyöpajalta tai sen voi noutaa tai tilata palvelupiste Kompassista, Rihkamatori B, Kompassi@porvoo.fi, puh. 020 692 250. Voit jättää myös vapaamuotoisen kirjallisen mielipiteen.

Verkkokyselyn paperiversio ja mielipiteet jätetään tai lähetetään palvelupiste Kompassiin, Rihkamatori B (PL 23, 06101 Porvoo tai kirjaamo@porvoo.fi) 20.10.2023 klo 15.00 mennessä. Kuoreen tai viestikenttään kaavan nimi” Kilpilahti-Kulloo- Mickelsböle”.